Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за "неон" под колата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
    ОЛЕЛЕЕЕ.... какво видях една астра комби сива май беше точно като по "филм на ужасите" тъмни стъкла все едно беше бус, наистина с тасове и бяха наредили явно от тези диоди където са на запалките, само че бяха 3 цвята, като коледна елха поболях се...............

Защо не спомена и сивата Mazda 323 F цялата във сини диодчета и лъскави ласнички? Тия ламБи требе се забранат със закон бахти...

Между другото имаме си у наше врачанско село и жълта застава ГТ55 със зелен неон... ша ги издебна некоя вечер дебеш...
    ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
    ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
    Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
    Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Първоначално публикувано от Iltcho
      ОЛЕЛЕЕЕ.... какво видях една астра комби сива май беше точно като по "филм на ужасите" тъмни стъкла все едно беше бус, наистина с тасове и бяха наредили явно от тези диоди където са на запалките, само че бяха 3 цвята, като коледна елха поболях се...............

Защо не спомена и сивата Mazda 323 F цялата във сини диодчета и лъскави ласнички? Тия ламБи требе се забранат със закон бахти...

Между другото имаме си у наше врачанско село и жълта застава ГТ55 със зелен неон... ша ги издебна некоя вечер дебеш...
      Що бре, на наще сини алфи знайш ли колко ше им отиват сините диодчета

btw, аз на мойта съм сменил габаритните с диоди, ама бели. Доста добре изглежда. Ама синьото
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Iltcho тази застава е уникална пича вътре е наредил 2 12 или 15 инчови говорителя "непомня точно" с обикновен касетофон, който има AUX вход за мп3 и беше свързал една нокиа 6230...ЧУДО... но пък вратите и се отваряха с дистанционно ако не се лъжа, той уж разбирал и си ги направил
        Lexus Is200
        Honda CBR 600 F4i

Comment

Iltcho тази застава е уникална пича вътре е наредил 2 12 или 15 инчови говорителя "непомня точно" с обикновен касетофон, който има AUX вход за мп3 и беше свързал една нокиа 6230...ЧУДО... но пък вратите и се отваряха с дистанционно ако не се лъжа, той уж разбирал и си ги направил
          Знам го Иво (така се казва). Стереото му свири доста добре да ти кажа. Лично аз съм слагал моето МП3 и... касетофона му е от Крайслер СТРАТЪС и е доста добър. СД-то не може да подкара още, защото оптика няма. 2 пъти идваха полицаите да ни правят забележки. Диодчетата и ЛамБИте не ма кефат по нея. Вратите все още не се отварят дистанционно, но Заставата е с пълен ел пакет, комфорт система, (антена, седалки, стъкла а скоро и огледала) климатика е в процес на монтиране, а ново сърце ще има за монтирането на което съм обещал помощ ( Ритмо АБАРТ 1.6 )
          ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
          ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
          Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
          Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

лично за мен неона си пасва екстра с надпис селянин на предния джам и ако се сложат сини крушки и светещи пръскалки бих се прежалил да направя челен удър с такава кола,а ако е алфа бих се разочаровал!
            по мое мнение за алфа ромео не е подходяща никаква друга визия освен фабричната,дори рядко са ми допадали и неоригинални джанти
            147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Спомням си как през 2001г, когато по кината излезе F&F как все още по магазините нямаше нищо, нито сини пръскалки, нито неони, нямаше дори и термина "селски тунинг", а всичи киризеха този филм с отворена уста.

Това, че нещо е побългарено, не означава, че не е хубаво.

Светлинките винаги са били евтини и лесно достъпни за всички шофьори на пътя. Скоро когато и турбините станат толкова достъпни сигурно за повечето от вас и това ще бъде селски тунинг: "Яяяяя виж го тоя селянин, сложил си на Кадета турбо!"
              www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                Спомням си как през 2001г, когато по кината излезе F&F как все още по магазините нямаше нищо, нито сини пръскалки, нито неони, нямаше дори и термина "селски тунинг", а всичи киризеха този филм с отворена уста.

Това, че нещо е побългарено, не означава, че не е хубаво.

Светлинките винаги са били евтини и лесно достъпни за всички шофьори на пътя. Скоро когато и турбините станат толкова достъпни сигурно за повечето от вас и това ще бъде селски тунинг: "Яяяяя виж го тоя селянин, сложил си на Кадета турбо!"
                Много си прав с това мнение
                Lexus IS200

Comment

ре

За мен неона под автомобила е пълна селяния, а да се сложи на Алфа си е направо ГАВРА с имиджа и традициите на една легенда.

ЛИЧНО МНЕНИЕ
                  Alfa Romeo searching progress...

Comment

Мдааа...особено легендите за по 2000-5000лв, по-добре да ги издигнем в култ, вместо да слагаме селските неони, за които фирми като Streetglow или Autolite правят маркетинг рисърч за хиляди долари и изкарват все нови и нови продукти...

PS Темата е за Tuning&Racing

Comment

ре

Мдааа...особено легендите за по 2000-5000лв, по-добре да ги издигнем в култ, вместо да слагаме селските неони, за които фирми като Streetglow или Autolite правят маркетинг рисърч за хиляди долари и изкарват все нови и нови продукти...

Аз казах, че е лично мнение, което означава, че е така според мен
                      LG и JVC също правят ресърч за милиони евро на година, но аз подобна боза-караудио не бих си сложил за нищо на света в автомобила

Това пак е мое лично мнение

Comment

Re: ре

Първоначално публикувано от SkyWalker

Аз казах, че е лично мнение, което означава, че е така според мен
                        LG и JVC също правят ресърч за милиони евро на година, но аз подобна боза-караудио не бих си сложил за нищо на света в автомобила

Това пак е мое лично мнение
                        ShoxXx, никой тук не видях да убеждава другите,че тва е селско,а просто споделяме мнение,което като гледам повечето го разбираме така,въпреки че и ние не сме прави като категоризираме неона,сините крушки и т.н като селяния,но така го приемаме,поне лично аз!
                        НО всяко правило си има изключение!!!схващането ми за неона като брутална селяния, 1-2 пъти беше заменено от удобрение, но това са единични случаи,които дори са само на снимка и не променят личното ми мнение за тези тунинг детаили!щом дори като е имало малко,единични случаи да харесам някой голф,значи за мен не е учудващо да харесам и някой добре направен,подбран и поставен неон
                        147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Аз не убеждавам никого.
                          Нека си е лично мнение, ама моля ви като сте достатъчно компетентни да категоризирате тунинг елементи като селски да ми кажете вие колко коли сте направили и тунинговали?

Въобще не искам да променям мнението на никого. Дори мислех да не пиша, само че видях 3 страници по темата, в които се пише за "селски тунинг" - една категория на тунинга възродила се във водещата страна по тунинг - България. Вече този термин се използва и на запад "village tuning" в англоговорящите, "dorf tuning" в немскоговорящите и т.н.

Кажете си мнението, а не просто, че е селски тунинг, защото така или иначе сами не можете да дадете определение за селски тунинг, ама е най-лесно да го кажете!

PS Винаги съм искал да задам един въпрос: А бе българино, какво му е лошото на Голфа бе българино?

Comment

На мен няколко пъти са ми казвали че,Италиянските коли били селяния и само селяните ги карали.Ама аз какво да направя че си падам по селянията,шест коли само селски
                            TIPO 2.0 91g.
                            PUNTO 1.2 04 g.
                            156 1.8 TS 00g

Comment

ре

Аз не убеждавам никого.
                              Нека си е лично мнение, ама моля ви като сте достатъчно компетентни да категоризирате тунинг елементи като селски да ми кажете вие колко коли сте направили и тунинговали?

Въобще не искам да променям мнението на никого. Дори мислех да не пиша, само че видях 3 страници по темата, в които се пише за "селски тунинг" - една категория на тунинга възродила се във водещата страна по тунинг - България. Вече този термин се използва и на запад "village tuning" в англоговорящите, "dorf tuning" в немскоговорящите и т.н.

Кажете си мнението, а не просто, че е селски тунинг, защото така или иначе сами не можете да дадете определение за селски тунинг, ама е най-лесно да го кажете!

PS Винаги съм искал да задам един въпрос: А бе българино, какво му е лошото на Голфа бе българино?
                              Аз лично над 5 автомобила до сега, последния от който спечели миналата година награда EMMA за "Мултимедия" (BMW E36 320i Coupe)

Comment

1 Мултимедията не е оптичен тунинг.

2 На мен багажника ми е пълен със светомузика, пък до сега никой не е казал, че е грозно, а са го виждали поне 1000 човека...интересно като се замисля...

Comment

Working...
                                X