Известие

Collapse
No announcement yet.

Сar alarm remote starter - някой слагал ли си е такова?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Екстрата си я бива ....пробвал съм на една А6(служебна)....зимата си е много гот
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Най новото е, вчера видях един дето си слезе зключи си колата и си замина, а тя продължаваше да работи и изгасна сама след около 2 минути. това е много тарикатско за турбо колите за по добро охлаждане
      sigpic Alfasud/156 1.8ex
      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от JUGiTO
        някои имали идея колко пари в1рвят такива чудеса i ot каде мога да си набавя
        тук са скъпи, но в щатите са за без пари, ако има кой да ти го донесе.....
        аз още не съм се сдобила
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Абе тва е таралеж в гащите... Преди няколко години един познат размаза кола, купена преди няколко дена - оставил я на скорост, съответно забравил, и решил да се изфука пред некви мадами. В резултат на фукнята, Ауди-то му остана без предница след като се заби в къщата отсреща. Така че според мен тази "екстра" е страшно лесно да се превърне в "играчка-плачка"
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
            Абе тва е таралеж в гащите... Преди няколко години един познат размаза кола, купена преди няколко дена - оставил я на скорост, съответно забравил, и решил да се изфука пред некви мадами. В резултат на фукнята, Ауди-то му остана без предница след като се заби в къщата отсреща. Така че според мен тази "екстра" е страшно лесно да се превърне в "играчка-плачка"
            пък и на моята ръчната й замръзва зимата и незнам (въпреки, че доста бързо се оправя като работи двг) така че и аз се чудя. пък и изобщо нямам навик да я оставям на ръчна.....
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Монтажът е без проблем ако искаш пиши на ЛС
              Alfa Romeo 155 Super
              2.0 16V TS

Comment

Working...
              X