Известие

Collapse
No announcement yet.

http://bgnature-blacklist.bravehost.com/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://bgnature-blacklist.bravehost.com/

ето какво получих по айсикю
    http://bgnature-blacklist.bravehost.com/
    Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Стига с тая натура бе , с репи и шишарки ли ще сме привлекателни като държава ,кво се ловите на тая пропаганда- гори колкото искаш

Comment

Не си прав Евгени.
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Може да не съм прав ма не ме кефи да се спъва инициатива в хората заради неколко палатки хипита

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
          Стига с тая натура бе , с репи и шишарки ли ще сме привлекателни като държава ,кво се ловите на тая пропаганда- гори колкото искаш
          а с безвкусни бетонени постройки без грам подредба и инфраструктура ли ще сме интересни,гори колкото искаш да и колкото повече толкова по-добре

Comment

да, горят колкото искаш човек напрао се изцепи тука ...
            Аlfa Romeo 156 1,8 TS
            Fiat Bravo - 1,6
            Hyundai i20 - 1,2

Comment

мене изцепките са ми хоби , пич . Хората са загубени и завистливи, затова са против строежите. Верно че у нас е прекалено лесно някой път да се направи нередност , ама ако се чака подредба и инфраструктура ще чакаме до второ пришествие- не съм чул някой да е решил да строи и некой кретен да не му пречи .

Comment

мене изцепките са ми хоби , пич . Хората са загубени и завистливи, затова са против строежите. Верно че у нас е прекалено лесно някой път да се направи нередност , ама ако се чака подредба и инфраструктура ще чакаме до второ пришествие- не съм чул някой да е решил да строи и некой кретен да не му пречи .
                честно казано изобщо не съм кликнал линка да видя за какво точно става дума, ама тва че имаш пари не значи че може да строиш кадето си искаш (или поне не трябва да можеш) ... къф е смисъла? да превърнем всичко в град? Супер, така постоянно ше се чувстваме като на излет ...
                Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                Fiat Bravo - 1,6
                Hyundai i20 - 1,2

Comment

Американците колко са тъпи като направиха Вегас- каква екзотична пустиня щеше да е .Ти да си загледал кви пущинаци има по морето покрай пътя - няма да сляза и да се изпикая там ,а може да е атрактивен всеки метър черноморие

Comment

Американците колко са тъпи като направиха Вегас- каква екзотична пустиня щеше да е .Ти да си загледал кви пущинаци има по морето покрай пътя - няма да сляза и да се изпикая там ,а може да е атрактивен всеки метър черноморие
                    whatever...
                    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                    Fiat Bravo - 1,6
                    Hyundai i20 - 1,2

Comment

Евгени ти да не си в този списък, че така се напече
                      Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Не ,ама две породи хора не понасям - еколози и велосипедисти( такива дето си мислят че е много оригинално да ходиш из града с колело- завират ти се пред колата и влизат потни и смърдящи в кабинета ми ) .Те тва е

Comment

Може да не съм прав ма не ме кефи да се спъва инициатива в хората заради неколко палатки хипита
                          Бих се съгласил с теб, ако хората с инициатива строяха с вкус и с мярка. И това го казвам, въпреки че съм строителен инженер и си изкарвам прехраната със строителство и проектиране.
                          Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

ако строят готини и ниски постройки - супер, но тия бетонни простотии като в Слънчев бряг, просто, по-добре диво да си стои....
                            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Не ,ама две породи хора не понасям - еколози и велосипедисти( такива дето си мислят че е много оригинално да ходиш из града с колело- завират ти се пред колата и влизат потни и смърдящи в кабинета ми ) .Те тва е
                              а еколозите с дъх на борче ли са?
                              това разбира се е шега не се сърди
                              Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Working...
                              X