Известие

Collapse
No announcement yet.

http://bgnature-blacklist.bravehost.com/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Еколозите ме дразнят и мен особенно много (няма да обяснявам защо присъстват на всякакви работни групи свързани с работата ми)
    Обаче в случая за натура и за парковете са прави.
    Просто НАТУРА 2000 не спира строежите и инициативата - просто има изискване за гъстота на строежите. (процент на застрояване на определена площ)
    Застрияването като в Сл, Бряг води в БГ само царвули (бвднящи туристи) и нямаме кяр от тях- на всичкото и отгоре създават лош имидж на България защото симулират че са обрани за да си приберат застраховките и влизаме в статистиката на тур операторите и застрахователите като рискова държава.
    Забелязал съм колко са различни туристите по курортите и тези който обикалят природата. Миналата седмица бях 4 дни в Мелник и забелязах че хора с раници (германци млади) с палатки - правиха много големи сметки и оставяха големи бакшиши (не стояха като тези на Сл Бряг на една бира) пазаруваха и дребни но скъпи сувенири (за толкова пари за колкото струва целия пакет на царвулите в Сл Бряг)
    След тях една група рокери (немци и чехи) с раниците и брадите - същата работи - плащачи и добри туристи. После автобус от Албена (пакетна екскурзия) - пълни царвули - от 40 души - 3 картички , даже водата им се видя скъпа и питаха екскурзовода за магазин с по ефтина.
    Айде сега ми кажете да застрояваме ли за да привличаме царвули или е по добре тея дето гледат природата
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Абе аз си мисляче не е точно така ма айде - тия по морето са All inclusive и са си сметнали колко им струва почивката и са с по 50 евро джобни за 10 дена , и верно са шушляци ама това е щото още не сме атрактивни за тия дето ходят пак по същата схема ама по турция дубай , тайланд и островите . А тия горските рокери са некви бачкатори на заплати дето просто знаят как да почиват и да се веселят, не че са супер богати

Comment

и все пак не е нужно да се застрои всичко при положение, че курортите вече започват да пустеят. Аз тази година за пръв път ходих така по-продължително на палатка и определено ми допадна. И бай дъ уей не бях единствения член на КАРБ там
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Под номер 49 е
          "Румен Рашев - кмет на Велико Търново, през чието време като кмет бяха унищожени над 30% от дърветата и озеленяването и В.Търново се нареди на второ място след София по презастрояване; Рашев е известен с изказването си, че "на който му трябват дървета, да ходи в гората"! "

Мда насред жилищен квартал има "Бизнес център" Върхът на наглостта..., тия дето ще заседават вътре ще гледат през прозорците прането по отсрещните блокове няма такъв филм дори в Албания ама ще пусна снимки да видите за к'во иде реч
          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
            Еколозите ме дразнят и мен особенно много (няма да обяснявам защо присъстват на всякакви работни групи свързани с работата ми)
            Обаче в случая за натура и за парковете са прави.
            Просто НАТУРА 2000 не спира строежите и инициативата - просто има изискване за гъстота на строежите. (процент на застрояване на определена площ)
            Застрияването като в Сл, Бряг води в БГ само царвули (бвднящи туристи) и нямаме кяр от тях- на всичкото и отгоре създават лош имидж на България защото симулират че са обрани за да си приберат застраховките и влизаме в статистиката на тур операторите и застрахователите като рискова държава.
            Забелязал съм колко са различни туристите по курортите и тези който обикалят природата. Миналата седмица бях 4 дни в Мелник и забелязах че хора с раници (германци млади) с палатки - правиха много големи сметки и оставяха големи бакшиши (не стояха като тези на Сл Бряг на една бира) пазаруваха и дребни но скъпи сувенири (за толкова пари за колкото струва целия пакет на царвулите в Сл Бряг)
            След тях една група рокери (немци и чехи) с раниците и брадите - същата работи - плащачи и добри туристи. После автобус от Албена (пакетна екскурзия) - пълни царвули - от 40 души - 3 картички , даже водата им се видя скъпа и питаха екскурзовода за магазин с по ефтина.
            Айде сега ми кажете да застрояваме ли за да привличаме царвули или е по добре тея дето гледат природата
            Много съгласен с Бат Вас!!! чуждите туристи по морето са много рядко хора с пари,ако бяха такива нямаше да си взимат най-евтините All inclusive и като дойдат да не купуват нищо. Те определено развалят и без това лошото име на България. Позаинтересувайте се как се прави туризъм в Хърватско- няма такова строене като в Бг, запазва се красотата на природата, отидете и вижте най-големите баровци ще се избият да ходят там.
            За строенето по морето - замислете се малко защо се строи толкова много, дали всичките тези хотели са наистина пълни или дори да са само с едно лято дали се избиват парите за година? Не замирисва ли на пране на пари?
            Другото нещо , как се строи цял град за толкова кратко време? Къде са му канализациите, дали е нормално сградите да са залепени една до друга без да има зелена площ? Нормално ли е сгради на по 3 години да са напукани вече? Тези всичките хора,които купуват "евтини" апартаменти какво ще кажат някой ден, когато стане като в Испания,където от прекалено много строене се наложи да бутат ? Или още преди това,когато сградите започнат да падат сами?
            Не сме открили топлата вода с правенето на големи курорти,който е пътувал знае за парите които плащаш в Бг на какви места може да се ходи в чужбина, на България силата и е в природата,курортите трябва да са съобразени с това, ама пуста алчност и селски манталитет...
            http://www.thegamefactory.fr/

Comment

В наще курорти отдавна няма нищо привлекателно... Единсвено в Албена може би е що годе добре.. Лошото е, че започват да преебават цялото черноморие.. За планините нямам много наблюдения.
              Lexus IS200

Comment

Working...
              X