Известие

Collapse
No announcement yet.

КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Cvetelin
    Първоначално публикувано от proper
    За пръв път в живота си бях срещу БГ отбор
    това изобщо не трябва да се коментира ...
    напротив искам да го коментираш!!! Ти знаеш ли къв срам съм брал в чужбина като ме питаха как може БЪЛГАРИ да пускат ракети в чест на ГОЛ на чужд отбор в България????????!?!?!?!?!? (вампионската лига...)
    и да се чудиш кво да кажеш, като знаеш че са прави хората да ни наричат смешници. Викат ми : Вие ква нация сте бе....да се радваш на бедата на СВОЙ!!!

Се пак аз не мога така и никога не бих гърмял ракети или подобни глупости, ВСЕ пак е Български отбора, но и не мога да се зарадвам на победата. Съжалявам
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

proper, ти осъзнаваш ли какви простотии ръсиш в момента?! И всяко следващо мнение звучи все по-тъпо и по-тъпо! Първо писа как някакви ****** (предполагам нещо много обидно) са подкрепяли чужд отбор, а след това призна как си станал ****** (същото много обидно нещо). След това обърна страницата за това как в чужбина са ти се присмивали......Ами попитай някой друг фен на ФК "Левски", който е ходил на мач с Ливърпул (в Ливърпул), за да ти разкаже, как феновете на Евертън са пожелавали успех на лескарите! Или може да попиташ някой в Испания как феновете на Атлетико Мадрид призоваваха футболистите на техния отбор на "полегнат" на Барса, защото: "можем да преживеем още една година без Евро-участие, но не можем да преживеем факта, че ще направим Реал Мадрид шампион отново". Та, който ти се е присмивал е бил един голям лицемер или просто е бил един умерен фен. Ха, също можеш да попиташ кога един хард-фен на Партизан, ще подкрепя Звезда! За изказването за левскаря-спасител...наистина няма смисъл да се коментира - прозвуча супер комплексарско - нещо от сорта: бае биха ни с 5:0, ама ние се забавлявахме, абе 1:17 голова разлика, ама.....нали мечтаеме!!! Само се учудвам, че не си започнал да скандираш: "турци сте", ама пък може просто да не си го написал. И на мен приятел ми е викал в лицето "турци сте" и щях да ям бой в сектор Б на мач на .......националния отбор, защото съм бил "чорбар", ама това не ме кара да пребивам всеки със син шал или пък да чупя всяка синя кола, която видя. А това, че разбираш, колко е тъпо някой да се радва на победите на не-бг отбор и в същото време го правиш, те прави да изглеждаш още по-зле от тези, от които си взел пример, защото те действат според убежденията си. Аз например винаги съм искал всички български отбори да побеждават, за да си вдигнем коефициента и най-после да щурмуваме с два отбора шампионската лига. Това, че повечето лескари злорадстваха след мачовете с кула, че дори и след отпадането от Ливърпуул (макар и с победа на Анфийлд), по никакъв начин не ме накара да се радвам на отпадането им. Но я ти ми обясни, ако и ЦСКА бяха отпаднали както вие от Тампере, какво става пак с коефициента ни........А злобата - нея си я има - в едни повече, в други по-малко. Всеки си преценява от кои да бъде!

П.П. Нищо лично - просто това бих го написал на всеки, който направи твоите изказвания
      П.П.П ЦСКА снощи играха доста над очакванията ми, но..........вратаря - ултра слаб (99% вина за гола), защитата - много слаба (не знаят на кой свят са), центъра - приливи и отливи, в завързаните моменти почти никакви идеи, фланговете - заради тях спечелихме мача, Неи - за първи път виждам бразилец в българия да играе с такова желание
      Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
      Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
      Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

ИДЕЯТА НА ТЕМАТА МИ БЕШЕ ДА СПОДЕЛЯ РАДОСТТА С ДРУГИТЕ РАДОСТНИ ФЕНОВЕ.
        Да мача не беше кой знае какво, но какво от това аз бях ЩАСТЛИВ че продължихме и още съм

Иначе форуми където феновете да си казват кой е по по най, колкото искате...
        sigpic
        Alfa Romeo 156 2.4JTD
        Mazda CX-5

Comment

Първоначално публикувано от SIS
          Неи - за първи път виждам бразилец в българия да играе с такова желание
          чувал ли си за Том от Ловеч?

ПС
          Влади е прав, че е срамно това което се случваше в до стадиона при мачовете от Шампионската лига, но не трябва да се съди по отбор/публика/манталитет само заради черните овце.
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

ЦСКА - Тулуза /преодолим отбор, от 4 мача в Лига 1, 2 загуби и 1 равен + видяхме Л'пул как ги би/

Локо Сф - Рен /оххх тук ще е мъка/

Литекс - Хамбургер /още по зле /

Comment

Първоначално публикувано от SIS
              П.П.П ЦСКА снощи играха доста над очакванията ми, но..........вратаря - ултра слаб (99% вина за гола), защитата - много слаба (не знаят на кой свят са), центъра - приливи и отливи, в завързаните моменти почти никакви идеи...
              наистина изненадаха ни положително

Човек виж че просто споделих Откровено за кого съм бил. Нито съм нагрубил някого нито нищо, просто не бих се принизил. А и няма кого да обиждам, никой нищо не ми е направил ако беше......
              Омония ми е през.... изобщо не ми харесаха и са безумно слаби, но както и ти сподели ЦСКА бяха много слаби съгласен съм. Аз спирам до тук защото нянам намерение да се карам с никого.

Comment

Оооо да, за Том съм чувал, че го и гледах! Много е добър, само дето и в ЦСКА си има Велизар Димитров, който като му вземат топката пада веднага (за мен това не е играч - лично мнение)!
                Аз като по-умерен фен не мога да кажа, че съм се радвал чак -просто ми стана приятно, че победихме. Пък ако бяхме отпаднали какви бъзици щях да отнеса от приятелиии , не ми се мисли! А за грозните сцени......ако започнем всички да отвръщаме със същото.....май няма да излезе нищо добро. Да не говорим, че има и доста по-грозни сцени от зарята и няколко скандиращи лумпена. За мен нещата стоят така: когато ФК "Левски" победи - значи е ОК - вдигат коефициента на БГ; когато паднат, се бъзикам с приятели (някои не вдигат телефоните ; когато ЦСКА паднат отнасям много бъзици ;никога не съм подкрепял друг отбор и никога не съм се радвал, когато ФК "Левски" падне (освен от ЦСКА, ма то това много радко ). И това си се върти така от доста време на сам!
                Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от pent
                  ПС
                  Влади е прав, че е срамно това което се случваше в до стадиона при мачовете от Шампионската лига, но не трябва да се съди по отбор/публика/манталитет само заради черните овце.
                  Пент ме е разбрал... Това имах предвид и това ме беше ядосало, но....

Успех на отборите натам.

Comment

Бордо (Франция) - Тампере (Финландия)
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 2.4JTD
                    Mazda CX-5

Comment

Първоначално публикувано от pifeca
                      Бордо (Франция) - Тампере (Финландия)
                      тия и тук няма да вкарат гол....

Comment

Да се карам за ЦСКА и ФК "Левски" не съм достатъчно комплексиран . Няма начин! Посто е малко тъпо да променяш възгледите си, базирайки се на шепа лумпени, които между другото не са любимци и на по-голямата част от "червените" фенове. А ЦСКА снощи определено бяха по-добрия отбор и заслужаваха да отстранят Омония. Въпроса е дали отбор като Омония е критерии. Тулуза ще покаже !
                        Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Ами и аз го разбирам пропър, никой фен на Милан не е за Интер и обратното, но и аз като бях малак виках за всички БГ отбори сега за всички без синия весело да става
                          Падна ни се най гадното отборче, явно както винаги играем с най силния, но според мен ще продължим Тулуза не спада в графа непреоделими
                          156 1.8 TS

Comment

Comment

само Ботев
                              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy`
                                само Ботев
                                тихо....
                                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Working...
                                X