Известие

Collapse
No announcement yet.

КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

абе имали още първенство бе... баси че и надъхани.. ако знаете каква е реалността.... смешно ми е от тъга

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ногу добре я знаеме реалността.Докато децата на Наско Сираков не оправдаят фамилията си,нема да има оправия
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

тази година Левски много слаби, със затворени очи махам поне 5 от състава им сега. Вируса да не се пъне, щото ги видях неговите пирин срещу Локото(Сф).. а срещу рилски спортист какъв смях беше

та... честита титла на армеиците! дано поне те направят нещо в шампионската лига
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
          тази година Левски много слаби, със затворени очи махам поне 5 от състава им сега. Вируса да не се пъне, щото ги видях неговите пирин срещу Локото(Сф).. а срещу рилски спортист какъв смях беше

та... честита титла на армеиците! дано поне те направят нещо в шампионската лига
          Знаем и що ше напраа-ше паднат.А ако отбор като Пирин с такава школа(айде нема нужда да ти избоявам кои ритнитопковци са излесли от тук) разполагаха с такива бюджети като тия два сбирщини от помии,и ако не се уреждаха мачовете,щеше друга песничка да пееш.Айде сега,мойто момче,бегай да си играеш
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

i feel a disturbance in the force
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

колега за втори път пишеш "помиярски" за любимия ми отбор, айде да не почваме на селски например и т.н. щото и аз мога да кажа ЯМК...

А първенството ни е като държавата ама тва е друга тема.
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.4JTD
              Mazda CX-5

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                Знаем и що ше напраа-ше паднат.А ако отбор като Пирин с такава школа(айде нема нужда да ти избоявам кои ритнитопковци са излесли от тук) разполагаха с такива бюджети като тия два сбирщини от помии,и ако не се уреждаха мачовете,щеше друга песничка да пееш.Айде сега,мойто момче,бегай да си играеш
                и като са излезли кво дошли са и са заминали и като ги питат кой е клуба на сърцето ти: "миии Левски" или "мии ЦСКА"

чиче не се дразни, следващия кръг в Пловдив загубата ви е сигурна
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

...А ако отбор като Пирин с такава школа(айде нема нужда да ти избоявам кои ритнитопковци са излесли от тук) разполагаха с такива бюджети ...
                  Тогава ритнитопковците щеше да ги гони звездоманията още у Благоевград ... Сега почва ги тресе като дойдат в София ...
                  147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от pent
                    .....
                    Аз знаете съм болен Левскар. Този път ЦСКА беше по-добрия отбор, макар че в този безумно смешен мач е трудно такава квалификация да се даде ноооо....
                    Трагичен мач и за двата отбора.....Но Левски не заслужаваше победа и го казвам с ръка на сърце

Но пък ЦСКА са супер добри в "бързото подаряване на 7 точки" така, че нищо не се знае

Имам някои информации за събития месец два след Нова година, които ги очаква ЦСКА, но не мога тука да ги споделя по ред причини. Така че нищо не е ясно за ЦСКА още.....Но тва не прави Левски силен.....сега сме мега зле.....
                    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• То затова са слаби и Левски, ЦСКА или който и да е.... щото се знае това или онова, сиреч има си план, изпълнява си се. Да живее големата перука... после Батето били спъвал
                      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

• Първоначално публикувано от Naso
                        То затова са слаби и Левски, ЦСКА или който и да е.... щото се знае това или онова, сиреч има си план, изпълнява си се. Да живее големата перука... после Батето били спъвал
                        ЕЕЕ къде се загуби бе Насе???

Свързано е с така наречения им "собственик" ........

а то че нашето първенство е смешка...... няма кво да се чудим

Comment

• Нямах интернет в новото къща... до сега Не е въпроса дали се знае от собственик или някой друг, а че изобщо се знае....... Нищо де тая година явно са си платили.... или Батков е решил да спести леф, че да е интересно първенството.... то само Левски неможе
                          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

• Първоначално публикувано от Naso
                            Нямах интернет в новото къща... до сега Не е въпроса дали се знае от собственик или някой друг, а че изобщо се знае....... Нищо де тая година явно са си платили.... или Батков е решил да спести леф, че да е интересно първенството.... то само Левски неможе
                            лек хинт: догодина знаеш ли колко отбора ще играят от БГ в Шампионската лига? (поне така се говори, тва няма връзка с онуй инфо)

Аз си гледах до сега Ман Юнайтед и ше си спа спокойно и те така

Comment

• Първоначално публикувано от lazy
                              ...А ако отбор като Пирин с такава школа(айде нема нужда да ти избоявам кои ритнитопковци са излесли от тук) разполагаха с такива бюджети ...
                              Тогава ритнитопковците щеше да ги гони звездоманията още у Благоевград ... Сега почва ги тресе като дойдат в София ...
                              Не,като идат в Тотнъм
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Първоначално публикувано от pifeca
                                колега за втори път пишеш "помиярски" за любимия ми отбор, айде да не почваме на селски например и т.н. щото и аз мога да кажа ЯМК...

А първенството ни е като държавата ама тва е друга тема.
                                Това,което има да кажеш го има в подписа ми,приятелю А тия две смешни отборчета наричам помиярски,защото си имат помиярски номерца.Не мисля,че разбираш от футбол(нито пък аз) да го обръщаме на спор.Заповядайте във fenzona.com,има си форуми идете и прочетете,пък може да поспорите с някой по-разбиращ от футбол.Форума на Пирин е Извънземен футбол
                                П.П. Пент,много се дразниш,мойто момче,недей така,а и не ми викай чиче ако обичаш,не си ти точно тоя,който така ще ми вика,не ме познаваш
                                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                                X