а какъв е смисъла?? Ще ходиш извънградско с колата която има винетка!!! Слагаш я на най-хубавата от 3-те и си готов ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
сваляне на винетка
Collapse
X
-
Що ги лепите бре маскари ?
Нямате ли си гел за коса ?
преди с гела се изрязва по рамер , а със спирт се зачистват черните цифриАlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_OКолега... нали ти дадох съвет, нагреи я със сушоар с вода е същото но цапаш много, аз лично съм свалял така !ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
[quote=Nasko_77]Първоначално публикувано от "J_I_V_K_O":qtxjjcw2Колега... нали ти дадох съвет, нагреи я със сушоар с вода е същото но цапаш много, аз лично съм свалял така ![/quote:qtxjjcw2]
хахаха ти няма да спиш с неявсе си мисля че един одължител или най близкият гараж ще свърши работа
Comment
-
[quote=J_I_V_K_O][quote="Nasko_77":2r64uxtm]Първоначално публикувано от "J_I_V_K_O":2r64uxtmКолега... нали ти дадох съвет, нагреи я със сушоар с вода е същото но цапаш много, аз лично съм свалял така ![/quote:2r64uxtm]
хахаха ти няма да спиш с неявсе си мисля че един одължител или най близкият гараж ще свърши работа
[/quote:2r64uxtm]Абе ще свърши работа ама ако живееш в къща. Аз това исках да те подсетя..... не всички живеем в къщи. Аз съм на 12-тия етаж, кви сушоари, кви одължители
Изобщо за тези дето живеят в блок.... това не ставаALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
Comment