If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка! Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
http://vwclub-bg.org/
малко е объркан форума,не е така като нашият подреден,ама все пак пробвай
Първоначално публикувано от hsr
Е там не са ли на почит едни по-други модели
Имам две фръцли,една италианка и една българка! Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Ами погледнах във форума там и попрочетох това онова и останах с впечетление, че там форумниците са на по 18 19 години,карат Голф 2 или 3 пред раЗпадане и са с основно обраЗование, темата и там я пуснах, но отговор не очаквам понеже ми се струва че Турег там само на картинка са виждали
Ами погледнах във форума там и попрочетох това онова и останах с впечетление, че там форумниците са на по 18 19 години,карат Голф 2 или 3 пред раЗпадане и са с основно обраЗование, темата и там я пуснах, но отговор не очаквам понеже ми се струва че Турег там само на картинка са виждали
.
Всъщност се разрових из интернет и до колкото разбрах не е на рама, а е самоносещо се купе както при леките автомобили.Дано съм ти била полезна,ако искаш пак питай тук -там,но след много статии това прочетох.Успех!
.
не подценяваи хората, и на живо може да са го виждали
E вие много взехте да злословите.
И не обиждайте така хората и форума.
Аз съм регистриран там от доста време и съм получил доста компетентни мнения.
Вярно нямам наблюдение върху разделите за голф 2/3, но относно раздела за ретро автомобили (основно за костенурки става въпрос) съм много доволен и благодарен на хората които пишат там. Нямам мнение, че са ограничени и с "основно обраЗование".
не е на рама, а е самоносещо се купе както при леките автомобили
Почти всички нови SUV са разработени така ,дори новия ML А за crossover-ите са си на платформата на леките автомобили .Пример с Hyundai Tucson ,който е на платформата на Hyundai Coupe
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
дори новия ML А за crossover-ите са си на платформата на леките автомобили .Пример с Hyundai Tucson ,който е на платформата на Hyundai Coupe
ааа,не го знаех за него
Comment