Известие

Collapse
No announcement yet.

Влакчето на ужасите ...или завръщане от отвъдното...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Влакчето на ужасите ...или завръщане от отвъдното...

Днес се возих при Нено. Кратка разходка, но достатъчно дълга за да успее да мине целия ми живот като на кинолента пред очите ми

Колата му е супер! Спира, тръгва...окачване...изкефих са...
    Шоферът е ненормалник!!! няма да споменавам скоростите, дето ги развихме в града, щото уж пледираме за спазване на Закона

Благодаря на Господ от мое име, както и от името на майка ми, жена ми, родената ми дъщеря и неродения ми син за това че ме остави жив!!! Амин
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

А катапулти има ли
    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Bodom
      А катапулти има ли
      Няма, щото се олекотява
      _______
      146 JTD - ex

Comment

Смелчага е Пламен.,,,,, а кара дизел

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

И Вальо кара дизел, ама по нищо не личи
          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
            И Вальо кара дизел, ама по нищо не личи
            Е той така - по навик от предната, щото е от скоро в играта с печките Ама стига сте спамили тука с тея дизели! Темата е за пюър пауър

П.С. Ненооо, трябваше една камера да зема да снимам, бе брат
            _______
            146 JTD - ex

Comment

Честно, знам че хората си мисля "че па кво толкоз" можеше ли да успееш да заснемеш нещо ?????
              а??

П.С. За тези които четат и са против таквиз изпълнеия и за други на другия полюс - луди глави, малко или много колата е подготвена и вярно че поех големи рискове, не го пробвайте с неподготвени автомобили НИКОГА!!!

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

е дайте повече инфо де? какви са били тия скорости?
                Lexus IS200

Comment

Като познаваш Нено кви придполагаш че са били
                  landikar
                  Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

http://auto.dir.bg/2007/09/02/news2062045.html

По подробно колеги, видео материали, лица номера на автомобили...
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 2.4JTD
                    Mazda CX-5

Comment

Re: Влакчето на ужасите ...или завръщане от отвъдното...

Първоначално публикувано от trustworthy
                      Днес се возих при Нено. Кратка разходка, но достатъчно дълга за да успее да мине целия ми живот като на кинолента пред очите ми

Колата му е супер! Спира, тръгва...окачване...изкефих са...
                      Шоферът е ненормалник!!! няма да споменавам скоростите, дето ги развихме в града, щото уж пледираме за спазване на Закона

Благодаря на Господ от мое име, както и от името на майка ми, жена ми, родената ми дъщеря и неродения ми син за това че ме остави жив!!! Амин
                      Е не е чак толкова страшно,и аз съм го изпитвал няколко пъти и то се в Бургас,едно че са ми непознати улиците и незнам накъде ша завие тоз простак но иначе е яко,особено последния път спря тока на един бакшиш оня не знаеше къде е да спира ли,да тръгва ли :P :P :P
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

баце повярвай пак имаше бакшиш ама ми е трудно да го опиша...

Comment

А пък мене все спокойно ме кара

Comment

Първоначално публикувано от pifeca
                            http://auto.dir.bg/2007/09/02/news2062045.html

По подробно колеги, видео материали, лица номера на автомобили...
                            Това тук - вБългария няма да стане. Има 1 водещ-идиот на 1 авто-предаване по 1 телевизия със 7 ,дето във всяко предаване се прави на пилот на пътя (не на затворена писта) .Спира на забранен участък, прави дрифтинг в насрещното платно и всакакви други идиотщини , а да си разбрал да е глобен .Два -три пъти си мисля да пратя клип с неговите изпълнения на чичковците в КАТ , ама превключвам канала и бързо ми минава.
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                              баце повярвай пак имаше бакшиш ама ми е трудно да го опиша...
                              Така си беше
                              _______
                              146 JTD - ex

Comment

Working...
                              X