Известие

Collapse
No announcement yet.

Парола Виста

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Парола Виста

Колеги,
    кажете моля ако си поставя парола на лаптопа, с виста хоум премиум е, ако случайно ми го гепат , какав е шанса да го раЗкодират, говоря За стандартната виста парола, понеже имам важни данни в него колко е сигурна тая парола

.

Що си мисля че не им трябва уиндоуса да стигнат до данните

Comment

Еми какво е решението тогава Дай идея

.

Comment

Единственото решение е да НЕ ти го крадат...

Каквото и да правиш в противен, като ти го гепят могат да си направят каквото искат с него и да си го вкарат в нормален работен режим
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Е толкова ли никой не е иЗмислил няква Защита

.

Comment

Програми за криптиране и криене на файлове един в друг колкото искаш. Друг е въпроса, че всеки път като свършиш работа - криптираш, преди да почнеш декриптираш, а ако си забравиш и паролата някой път става пълна веселба .
            75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
            155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
            FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
            Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
              Единственото решение е да НЕ ти го крадат...

Каквото и да правиш в противен, като ти го гепят могат да си направят каквото искат с него и да си го вкарат в нормален работен режим
              Има решение - криптиране на данните със сигурна парола.

http://www.truecrypt.org/downloads.php

това ти е решението, гарантирано - сваляш, създаваш си криптиран дял, с encryption по желание, монтираш като устройство и пишеш там.
              Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Слагаш си парола на диска от биос-а.... не е от лесните за махане.

Ама гаранция няма.... по-добре да не го крадат
                2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor

Ама гаранция няма.... по-добре да не го крадат
                  бат Григор е много прав, аз съм имал подобен проблем и наистина е трудно да се оправи(ако случиш на производител на лаптоти де)

иначе нямаш никаква гаранция и защита, ако си толкова параноик записвай на CD-та и бакъпвай
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от petko
                    Е толкова ли никой не е иЗмислил няква Защита

.
                    Както някой спомена по-горе, защитата е измислена и се нарича криптиран дял на диска. При използване на някоя от правилните програми (truecrypt-а предложен по-горе е може би най-удачното решение защото е free) щанса за разкодиране на данните е нищожен (един от алгоритмите използван в подобни програми е одобрен в САЩ за защита на държавните им тайни до ниво TOP SECRET). От последното следва извода, че забравиш ли си пролата и щанса за използване на информацията на този дял е < 0.

Ако обещаеш да намериш един фейслифт за муцуна на 156 може да ти помогна с инсталирането .
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

Или Steganos Sequrity Safe аз си я ползвам отдавна. Създава ти виртуален хард с паролка и всички шукаритети...
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD
                      Mazda CX-5

Comment

Не помня вече как ставаше но имаше фирми ,които поставят някакво следящо устройство в лаптопа и ако го откраднат при следващото включване в интернет (или активиране на самия копютър ,не съм сигурен вече) се разбира къде е...потърси в интернет ще намериш доста неща
                        http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Само така,иначе гаранция ,няма.По добре гледай да не ти го откраднат,защото за всичко си има майстори
                          Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                          Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                          Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                          Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Първоначално публикувано от deq
                            Само така,иначе гаранция ,няма.По добре гледай да не ти го откраднат,защото за всичко си има майстори
                            Те тва пък паролата на биоса ти я разбивам за 2 минути точно и то щото ме мързи Единственият сигурен начин е криптиране - truecrypt например има предимството, че го има за linux и windows, и си работи перфектно, имам го инсталнато на няколко windows-ки машини и го ползват от 1-2 години.
                            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
                              Те тва пък паролата на биоса ти я разбивам за 2 минути точно и то щото ме мързи
                              смело
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                              X