Имам си застраховка "гражданска отговорност" в Евроинс с право на "безплатен" технически преглед. И решавам аз да се възползвам от тая работа. Отивам в един тъп сервиз дето го пише на гърба на полицата и ме посрещат двама изкукали старци специалисти-разбираш ли. Първо беха много учудени че имам всички документи, аптечки, пожарогасители и т.н. После преглед на спирачки-перфектни. После газ-анализатор и опааа, не била в ред колата. Завишени стойности на вредните газове. Не можело да мина така. Кратка серия майчини благословии от моя страна и газ към друг сервиз от списъка. Там заварвам некакъв темерут който като чува думата "безплатно" ме гледа сякаш имам извънбрачна връзка със сестра му. Качвам колата на валовете и оня ме застрелва сновината,че съм нямал задни спирачки. Бря- колата излиза от валовете а той-няма спирачки и не можело да ме пусне така. Дълга серия благословии с подробно описание на сексуалните техники,които искам да опитам с майка му. Газ към къщи и решавам че утре отивам да си платя някъде и да мина преглед ,че изтича срока. И така- за един преглед мамят хората ,а представям си какво чудо ще бъде ако недай си боже настъпи застрхователно събитие. Не ми се мисли!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Измама с безплатен преглед
Collapse
X
-
Аз
Аз всяка година си минавам с безплатния преглед и нямам никакжи ядове. А колкото до бързината за изплащане на щета. Имах 1000 каско кум гражданската . Преди имаше такава промоция и ми я платиха за 1 седмица.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Fiat Coupe 2.0 16V
Comment
-
Аз имам гражданска в ДЗИ и минавам в СБА всяка година за по 5-7 лева на преглед. Тези дни минах пак и ми прегледаха доста обстойно колата. Спирачки, предницата, отработени газове, фарове... направо да не повярваш. Ама и те не повярваха, като видяха стара кола с чисто нов катализатор97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Comment
-
Първоначално публикувано от petkoКви прегледи бе хора
АЗ от как се помним кола на преглед не съм карал,.... там даваш 30 лева да се почерпят и караш ако ще двигател да нямаш
.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
и аз само първата година се вързах на това с безплатните прегледи и като видях как те размотават за какво ли не и за крушка дето струва 30 ст. ти взимат 5 лева за смяна разбрах, че има нещо гнило. Сега си ходя при един познат и за 25 кинта минавам, ако ще и с най-голямата баракуда (например един кадет, дето вече горкия едвам деяни)
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
При мен пък като че ли няма толкова голямо значение това дали прегледа е безплатен или си го плащам,а повече зависи от сервиза,в който го минавамСлучвало ми се е с безплатен да мина по бързата процедура,а когато си плащам да ме мотаят.Всеки път е различно
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Преди месец ползвах тая услуга към застраховката в ДЗИ, минах в сервиз на СБА и нямах никакви проблеми, освен, че пресрочих с един ден минаването, защото се оказа, ча самата застраховка трябва да е в сила, за да се ползва отстъпката.
Даже минах без квитанция за платен данък и с фотокопие на полицата за ГО. Измънкаха нещо за затъмненото ми задно стъкло, но иначе бяха любезнички_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment