Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ми колата! Тъпа работа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разбиха ми колата! Тъпа работа...

Мамка му. Днес сутринта си отивам аз на работа... И по едно време към обяд едно приятелче, което за момента живее у нас ми звъни и ме питали да си съм оставил колата отворена... Дрън дрън и в последствие видя, че ключалката на шофьорската врата ми е е разбира, също така тази на волана....Алармата е обезвредена.... Дадох 180лв. за Аларма ВалК*Р и наистина получих един к*р....Първо срязали кабелчето за блокировка на двигателя...Копелетата незнам как, но от цял сноп жици точно него вадят и режат...После разкачат акумолатора... Клеми кабели и прочие... Даже буксата от бушона, който е за музиката ми за разкачили.... За щастие.. предполагам някой ги е уплашил или нещо е станало и са избягали и са ми оставили така колата...Не ся я взели Evil or Very Mad И добре, че не са успели....

Имам и автокаско, ама няма маркировка колата, та може заради това копелетата путкински да са пробвали да я гепят...А и тя е с регистрация "ЕВ"... Просто нямам думи... Иначе ЦД то ми не е взето, а музиката от багажника -> бас касата и усилвателя си ги бях качил в къщи... И добре, че не са били в багажника, че и с тях щях да се сбогувам.... Въобще...Толкова ми е едно, направо мисля да разпродавам всичко и въобще да не давам повече пари--> чаках ново Цд тоя месец, ама за къв кур като пак ще ме разбият и вземат...

Просто днес беше ужас....МВР К*Р ЗА ТЯХНАТА СИСТЕМА!! "Ами съжаляваме ама нищо не може да направим... такъв е сезона и не може да пратим човек...Докарайте колата"
    Ами кучко, тя е разбита как да ви я докарам.... Въобще..."Ами ще направим оглед ама екипите ни са заети" Нищо не можем да направи,,...После едно чакане до късно да идват полицаи... Разправия с застрахователи...Молби декларациииии и секви глупости.... А и накрая няма да взема нито лев, защото щели да ми преспаднат вноските от каското.... Ай сиктир на цялата шибана държава и на всички застраховтели... Ебем ти и държавата ебем ти мърдите в цялото управление....

Утре правя автокаско с БулИнс и маркировка.....А на уника мога да им тегля само една майна...Ама те всички са едни и същи... Просто без коментар... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Аларми за по 200лв. и разни раздвижни кодове...Имобилайзери за гориво...ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ.....

Колата беше пред блока ми на пътя...

Моля да бъда извинен за острия език.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

направо съболезнования колега...... не се ядосвай, пази нервите са по важни неща в живота... Въпреки, че напълно те разбирам и аз съм се чуствал така след разбиране преди години...
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Направо много кофти усещане... Никаква сигурност...Аз даже мислех и да не и пише клауза кражба, защото се чудех на кого му трябва алфа 155 93г. която е 400евра в германия

Полицаите казаха, че определено целта е била колата, а не музика или нещо такова...Имах часовник и други дреболии но нищо не е пипано.....

Бах да беше голф...Ама нали италианска кола... Полицаите казаха, че за първи път правят протоколи за Алфа...То аз писах там некви молби... Иначе като изключим това, че дойдоха след много време...бяха учтиви и много пекани...Разпитваха и за колата.. И прочие...

Много е гадно...Човек се чувства безсилен и постоянно в опасност...в такива моменти
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

И аз те разбирам, и на мен ми бяха откраднали музиката на втората седмица на предишната ми кола, пичовете много готино ми я вдигнаха заедно с кората. Добре, че тея във вратите ми бяха оставили, но на дисковете не простиха, все се заслушвах във някой услужлив съсед да ги чуя
        156 1.8 TS

Comment

така е....много е тъпо... аз една две седмици се чуствах ужасно, като знаех че някой ми е ровил и пипал и къртил....абе...
          А имай предвид че преди 15 години 3 пъти ми грабиха Полско Фиатче!!!!!!!!!! 3 пъти!!!! единия пред Ялта...абе квото и да кажем е тъпо!
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Странно наистина,може да са опитали да я крадат за части
            Ебаси ужаса
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
            Alfa Romeo 33

Comment

E не е истина... Нормално да си толкова разочарован.
              --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
              sigpic

Comment

Шибана дьржава
                0888515205

Comment

Re: Разбиха ми колата! Тъпа държава...

Първоначално публикувано от VFTI

Моля да бъда извинен за острия език.
                  ,направо ме ушашави твоят остър език,разбирам ,че си ядосан и аз бих се чувствала така,но нали разбираш ,че все пак това е БЪЛГАРИЯ?!?

Съжалявам за колата,знам колко е отвратително да посегнат към нещо ценно и нарушат лично пространство.
                  Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                  Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                  Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                  Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
                    Странно наистина,може да са опитали да я крадат за части
                    Ебаси ужаса
                    по-скоро обикновено с коли в тия граници като себестойност се крадат да се направи нещо незаконно с тях, списъка не е малък...

НА НИКОГО НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ УСЕЩАНЕТО СУТРИНТА ДА ТИ НЯМА КОЛАТА!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Кофти тръпка ,за каско или армеец или булинс или дзи там колите не ги пипат..поне доколкото съм чул.Аз съм към армеец и в софия си я оставям спокойно колата е не викам дявола да си оставям и панела
                      А иначе разбираемо мен ми стана тъпо като ми бяха зели децата (то няма кой друг) пред блока капачките на винтилите та си зех 1 метални и на др ден гледам металните ми ги няма пластмасовите обратно
                      Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                      Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Наистина няма никаква сигурност!Всякакви дебили има,където почти винаги остават безнаказани!Такава ни е управията...някога ще се оправим ама кога ще един господ знае...
                        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Не е истина направо. Прав е колегата че най-вероятно са я нацелили заради някое пъклено дело. И да ти кажа не чакай полицията да направи нещо. Дори и извършителя да иде сам да им каже аз бях все същия. Радвай се че нещо ги е подплашило че щеше да я намериш някаде изгорена
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Много е кофти, но както кават колегите - убеден съм, че са искали да вършат пъклени дела с нея. Ходи пии една студена бира и се радвай, че красавицата ти е все още с теб!

Дано на никой не му се случва!!!!!
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                            Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                            Alfa Romeo 90 2.0 '87
                            sigpic

Comment

На един приятел преди 2-3 години му откраднаха Баварката(е34,не някой скъп модел) пред някаква дискотека(май в Хасково) и след няколко дни му звъннаха от полицията,че са я намерили изгоряла.От цялата кола му остана само един гол двигател,така че се радвай,че не са успели.Пък и ти имаш каско,а той нямаше.Дано поне ти покрият щетите.
                              А че държавата и всичките й органи са повече от неадекватни-спор няма.
                              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
                              X