If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
важното е ти да си жив и здрав, другото се оправя, просто не се ядосвай, ще претръпнеш, на мен са ми гепили колата, гонене, екшън, два пъти ми я отваряха, касетофона, счупено стъкло, споко на всеки се случва, ще я стегнеш колата
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Сори и от мен! Колата ще я оправиш, сигурен съм. По-важното - пази се нервичките. НЕ се продават никъде, за съжаление. А колкото до системата, напълно те подкрепям (знам и по-цветущи!)
супер тъпа работа-евати простите парчета са направили тая свинщина.Венци няма какво да кажа ,нямама коментар просто. . Нещата ще се оправят нали колата не е открадната все пак.Стискай зъби и продължаваи напред.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Един авер е в Брюксел от 20 дена, но за разлика от туристите се врътка тук, там и гледа какво става в действителност и извода, е че и там се краде много!
Далеч не е нито първият нито единсвеният
Мойта точно 3 месеца след като си я взех я бях намерил с разбита ключалка на дасната врата долу на улицата пред нас, ама явно са били некви сакати щото не бяха успяли да влязат...
пфуу...дее*а...
всеки може да се похвали с 'милото' отношение на държавата, братче, те за тебе нищо няма да направят ако те спукат от бой, кво остава за това, което ти наричаш 'твойта алфичка' , а за тях си е '...майка му...неква кола пак ..'..
за тва стискай зъби..по-добре ходи някъде да наблъскаш нещо,знам ли те, да се накрещиш, да се напиеш..и по-добре е да се спре с тва:
-мене кво ми се случи..
-а ти да знаеш на мене кво ми се случи..
нищо няма стане така..празни приказки....БОМБА му е майката..
Ех, приятели ако нервите се продаваха като резервна част, живота щеше да е песен. То как да кажеш не се ядосвай, ми няма да се ядосвам ма то си е за ядосване На мене като ми нарязаха гумите всеки ми вика е.и им майката не се ядосвай - викам хубаво няма и само аз си знам . . . Псуване му е майката обилно и цветно с картинки много е освежаващо
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
По въпроса със "каското" в никоя застрахователна компания няма да вземеш и лев!! без да си си платив вноските парво се приспадат вноските и каквото отане после за теб ! я си представете си че сте платиле една мизерна вносчица от 90 лв и си грамнеш някаде колата за 2-3 хиляди лева правят ти я и после исчезваш и тогава какво става не застрахователна компания ами благотворителна компания за това е така с разсрочките щото имаше селски тарикати дет плащат 90 отиват нареждат колата със смачкани фарове и калници и земат 2000 и чао после ! за тва първо трябва да ти е платена услугата за да искаш да я ползваш А пък колата има 2 вариянта или на някои такав тарикат му трябват части или някои тарикат си е бласнал 155-цата зел е 70 процента от щета останала му е двата номера регистрационни с ботуша с рамата и иска да си ги прехварли и да си кара пак 155 таи че вариянти много и после да си видиш колата ама с друга рама и друга регистрация пък същата и нищо не може да напраиш абе ужас
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Няма застрахователна компания, която ще плати обезщетение при условие, че не си внесъл цялата сума.
Това е положението.Можеш да се застраховаш към която ти скимне, но без пълната сума никой нищо няма да плати.
== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Ами аз съм в Булстрад. Внесъл съм 50%. "Счупих" предна гума 146лв. и след повече от месец (лято отпуски дрън дрън) ми платиха 136лв. Вярно че 1-вата ми вноска беше повече от щетата.
Comment