Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ми колата! Тъпа работа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

съболезнования
    но гледай от хубавата страна, че колата ти е още с теб
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

важното е ти да си жив и здрав, другото се оправя, просто не се ядосвай, ще претръпнеш, на мен са ми гепили колата, гонене, екшън, два пъти ми я отваряха, касетофона, счупено стъкло, споко на всеки се случва, ще я стегнеш колата
      sigpic
      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
      0889 636 093

Comment

кофти колега, много кофти тръпка, но явно се връщаме години назад.
        на мен преди няколко месеца ми бяха източили бензина, което направо ме втрещи...
        sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Сори и от мен! Колата ще я оправиш, сигурен съм. По-важното - пази се нервичките. НЕ се продават никъде, за съжаление. А колкото до системата, напълно те подкрепям (знам и по-цветущи!)

Comment

супер тъпа работа-евати простите парчета са направили тая свинщина.Венци няма какво да кажа ,нямама коментар просто. . Нещата ще се оправят нали колата не е открадната все пак.Стискай зъби и продължаваи напред.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Баси и простотията.

За мен това е първият случай за опит за кражба на Алфа.
              Ужастттттт.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Споко бате у цела Европа се краде яко!

Един авер е в Брюксел от 20 дена, но за разлика от туристите се врътка тук, там и гледа какво става в действителност и извода, е че и там се краде много!

Comment

Далеч не е нито първият нито единсвеният
                  Мойта точно 3 месеца след като си я взех я бях намерил с разбита ключалка на дасната врата долу на улицата пред нас, ама явно са били некви сакати щото не бяха успяли да влязат...
                  Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

пфуу...дее*а...
                    всеки може да се похвали с 'милото' отношение на държавата, братче, те за тебе нищо няма да направят ако те спукат от бой, кво остава за това, което ти наричаш 'твойта алфичка' , а за тях си е '...майка му...неква кола пак ..'..

за тва стискай зъби..по-добре ходи някъде да наблъскаш нещо,знам ли те, да се накрещиш, да се напиеш..и по-добре е да се спре с тва:

-мене кво ми се случи..
                    -а ти да знаеш на мене кво ми се случи..

нищо няма стане така..празни приказки....БОМБА му е майката..

п.с. съжалявам за случката..разбирам те наистина.
                    155 2.0 TS 8V
                    ex 33 1.4 imola - 3i3i

Comment

Ех, приятели ако нервите се продаваха като резервна част, живота щеше да е песен. То как да кажеш не се ядосвай, ми няма да се ядосвам ма то си е за ядосване На мене като ми нарязаха гумите всеки ми вика е.и им майката не се ядосвай - викам хубаво няма и само аз си знам . . . Псуване му е майката обилно и цветно с картинки много е освежаващо
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

По въпроса със "каското" в никоя застрахователна компания няма да вземеш и лев!! без да си си платив вноските парво се приспадат вноските и каквото отане после за теб ! я си представете си че сте платиле една мизерна вносчица от 90 лв и си грамнеш някаде колата за 2-3 хиляди лева правят ти я и после исчезваш и тогава какво става не застрахователна компания ами благотворителна компания за това е така с разсрочките щото имаше селски тарикати дет плащат 90 отиват нареждат колата със смачкани фарове и калници и земат 2000 и чао после ! за тва първо трябва да ти е платена услугата за да искаш да я ползваш А пък колата има 2 вариянта или на някои такав тарикат му трябват части или някои тарикат си е бласнал 155-цата зел е 70 процента от щета останала му е двата номера регистрационни с ботуша с рамата и иска да си ги прехварли и да си кара пак 155 таи че вариянти много и после да си видиш колата ама с друга рама и друга регистрация пък същата и нищо не може да напраиш абе ужас
                        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                        Alfa Romeo 145 1.4 16v
                        BMW 520i E39

Comment

Няма застрахователна компания, която ще плати обезщетение при условие, че не си внесъл цялата сума.
                          Това е положението.Можеш да се застраховаш към която ти скимне, но без пълната сума никой нищо няма да плати.

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Ами аз съм в Булстрад. Внесъл съм 50%. "Счупих" предна гума 146лв. и след повече от месец (лято отпуски дрън дрън) ми платиха 136лв. Вярно че 1-вата ми вноска беше повече от щетата.
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 2.4JTD
                            Mazda CX-5

Comment

Първоначално публикувано от Слав
                              Няма застрахователна компания, която ще плати обезщетение при условие, че не си внесъл цялата сума. ...
                              не пиши неща за които не си сигурен колега
                              шото ич не си прав
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

[quote=търтей]
                                Първоначално публикувано от "Слав":21nbg8d8
                                Няма застрахователна компания, която ще плати обезщетение при условие, че не си внесъл цялата сума. ...
                                не пиши неща за които не си сигурен колега
                                шото ич не си прав[/quote:21nbg8d8]

Е допреди 5 минути бях сигурен
                                Освен Булстрад има ли други самаряни?

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Working...
                                X