Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ми колата! Тъпа работа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=Слав][quote="търтей":2bp1waij]
    Първоначално публикувано от "Слав":2bp1waij
    Няма застрахователна компания, която ще плати обезщетение при условие, че не си внесъл цялата сума. ...
    не пиши неща за които не си сигурен колега
    шото ич не си прав[/quote:2bp1waij]

Е допреди 5 минути бях сигурен
    Освен Булстрад има ли други самаряни? [/quote:2bp1waij]

има да
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

НЯМА без да ти е платена цялата застрахователна премия няма изплащане на щети ! ако има кажи каде да се обадя да питам ? Да ходя там!
      Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
      Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
      Alfa Romeo 145 1.4 16v
      BMW 520i E39

Comment

... добре де може и да са се объркали, НО МИ ПЛАТИХА. А съм си внесъл само 50% от автокаското.
        sigpic
        Alfa Romeo 156 2.4JTD
        Mazda CX-5

Comment

Незнам вече... Свърши ми и времето и нервите да се занимавам с полиция застрхователи и други малоумници...

Вече всичко ми е окей... Направих си и ново каско... Малко пребързано, но нямаше как...Пуснах го в БулИнс защото са точно до в къщи, а нямах никакво време повече в размотаване и обикаляне на цяла София...

Това е за сега...Благодаря на всички за съветите и подкрепата...И баща ми и той ми каза, че няма смисъл от нерви, точно защото нищо повече не може да се направи...В случая трябва да се помисли спокойно, какво трябва да се направи за какво време и какво ще ми коства...
          Та мисля, че тука за 2-3 дена се оправих..

Иначе фразата "Ами съжаляваме такъв е сезона, нищо не можем да направим" е просто култова.... Чуде се при системата на МВР има ли време, когато НЕ им е "сезона" и могат да ти свършат работа и да защитят правата....Едва ли... Да сме живи и здрави всички и да имаме време и нерви(и пари) да се справяме, че то е ясно, че на никой друг не може да разчита....

П.П Все пак наистина се радвам, че се размина с малкото зло...А можеше да бъде много по зле
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

...мисля, че почти всеки от нас го е ял този...няма оправия, преди имах БМВ 5-тица с музика за 2500лв. разкостиха го като пастърва мамка им...
            ...I ain't talkin' bout Playboy
            'Cause silicone parts are made for toys...

Alfa 156 1.6 TS

Comment

Working...
            X