Известие

Collapse
No announcement yet.

Кожен волан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кожен волан

незнам къде да пусна тази тема, ако иска някои админ да я премести. Пускам я тук, защото мисля че най-много се следи този раздел Освен това в търсачката не намерих нищо по този въпрос.

та значи искам да си облицовам волана с обърната кожа. Някои да знае къде правят и колко стува????
    благодаря предварително!!!
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

имаше на скоро такава тема иначе в Итал сервиз имало много добри тапицери. Даже сайт имаше.
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

мдам, заключвайте темата.... Петко е писал достатъчно - ИТАЛСЕРВИЗ

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Италсервиз преди година ми казаха че не могат да ми претапицират тавана на 145-цата.....
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
          Италсервиз преди година ми казаха че не могат да ми претапицират тавана на 145-цата.....
          Влизаш вътре в ИталСервиз и в ляво се намира Фирма ВИЛНЕР, те са под наем там. Може би са най-добрите в бранша. Струва 100лв и правят ВСИЧКО. Имат и машина за изтъняване (при облизоване на централна конзола например е нужно около духалките като влиза кожата отдолу....) Добри са!
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

ся като се замисля за глупости, някой проверявал ли е колко излиза долу-горе изцяло облицоване на салона с кожа? Седалки, врати, табло, волан, може би таван енд соу он.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

само за седалките с естествена кожа ми искьха 2200лв.
              0888515205

Comment

къде?
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Вилнер
                  0888515205

Comment

казва се вилнер
                    XTruck

Comment

Пламен е прав.... Вилнер са !!!!!!!! сорри

На мен за седалките ми искаха между 500-700лв(зависи от кожата), но аз имам само 2 седалки.
                      Централната конзола цялата около 350-400лв, но там е ужасно много работа....
                      Но говорехме за видими шевове и сякви екстри при изпълнението. Момчето което е шефа е супер пич и има кабрио Барчета Фиат

Comment

И аз ще съм благодарен ако пуснеш имфо за волана че и моя е доста захабен
                        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Quadrifoglio
                          казва се вилнер
                          добре де поправих го
                          0888515205

Comment

Първоначално публикувано от proper
                            Влизаш вътре в ИталСервиз и в ляво се намира Фирма ВИЛНЕР, те са под наем там. Може би са най-добрите в бранша. Струва 100лв и правят ВСИЧКО. Имат и машина за изтъняване (при облизоване на централна конзола например е нужно около духалките като влиза кожата отдолу....) Добри са!
                            ок, ще проверя и без това всяка сутрин минавам през кръговото ). а в тази цена влиза ли самата кожа????

Comment

Първоначално публикувано от proper
                              ок, ще проверя и без това всяка сутрин минавам през кръговото ). а в тази цена влиза ли самата кожа????
                              Това е цена за всичко, готов волан перфектен..наистина!!!
                              Намират се и по-ефтини наистина, но за 20-30 лева икономия разликата е видима според мен...

Comment

Working...
                              X