Известие

Collapse
No announcement yet.

Това реална обява ли е???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Може да ви се стори смешно,глупаво,селско и незнам още какво,но по едно време сериозно се бях замислил да си взема 3-ка 2.0 16 в. Вярно,че е доста банално,ама какво да се прави-караше ми се малко по-бърза кола,а за парите с които разполагах това като,че ли беше най-удачния вариант В крайна сметка се отказах от Голфа и взех по-бавната,но далеч по-комфортната,не толкова банална и малко по-евтина Алфа 155.Според мен Голфа не е лоша количка,просто една определена прослойка хора му създават много негативен имидж и ако не беше така вероятно и аз щях да съм се метнал на един Голф
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
      Може да ви се стори смешно,глупаво,селско и незнам още какво,но по едно време сериозно се бях замислил да си взема 3-ка 2.0 16 в. Вярно,че е доста банално,ама какво да се прави-караше ми се малко по-бърза кола,а за парите с които разполагах това като,че ли беше най-удачния вариант В крайна сметка се отказах от Голфа и взех по-бавната,но далеч по-комфортната,не толкова банална и малко по-евтина Алфа 155.Според мен Голфа не е лоша количка,просто една определена прослойка хора му създават много негативен имидж и ако не беше така вероятно и аз щях да съм се метнал на един Голф
      Колега виждаш, че аз никъде не съм казал лоша дума за Голф-а или за тези които го карат. Споделих за душевните си проблеми от грешката, която за кратко бях допуснал на младини
      По същата причина не бих карал никога БМВ 5-ца.....всичките ми съученици и колеги дето станаха бандити караха само такива коли и това ме отблъсна завинаги от тоя имидж...
      Иначе не е лоша кола, е вози като каруца, но пък се прави само с чук и не ти трябва винаги Екзаминер както италианките
      Надявам се приемаш шегите ок.

Аз съм си казал, че акодойдат тежки времена финансово (недай си боже) и Трабант ше карам...само да не е с градския транспорт. От 15 години не съм се качвал на Рейс и само 10-тина пъти в центъра на трамай......така че и голф бих карал ако се спече
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

proper,с предния си пост в никакъв случай не визирам теб.Просто съм забелязал,че повечето хора имат доста негативно мнение за модела.
        Иначе аз известно време съм карал и Москвич 12-так и ако се наложи пак бих карал Все пак всеки според възможностите си
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
          proper,с предния си пост в никакъв случай не визирам теб.Просто съм забелязал,че повечето хора имат доста негативно мнение за модела.
          Мен ли визираш? Май аз зачекнах темата за голфовете
          Аз също нямам нищо против колата VW Golf, но имам много против тъй наречените "голфаджии". Мразя шофьорите на Golf, които с поведението си на пътя ни карат да мразим тази кола (независимо че тя всъщност няма никаква вина). За съжаление напоследък виждам как това се случва и на колите като моята и май ще трябва да се разделя с нея, колкото и да не ми се иска
          Но всяко зло за добро, иде времето, когато ще се метна на 159
          Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

Първоначално публикувано от Colombo
            Мен ли визираш? Май аз зачекнах темата за голфовете...
            Не,нямам предвид никой конкретно.Говоря по принцип.

Първоначално публикувано от Colombo
            Аз също нямам нищо против колата VW Golf, но имам много против тъй наречените "голфаджии". Мразя шофьорите на Golf, които с поведението си на пътя ни карат да мразим тази кола (независимо че тя всъщност няма никаква вина)...
            Съгласен
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

поредната тъпа и изтъркана тема как не ви омръзна да се занимавате с голфовете голфажиите и прочеее собственици на автомобили с друга марка не знам и как модераторите не се събудиха не знам постоянно теми за сране по други марки ...........

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                поредната тъпа и изтъркана тема как не ви омръзна да се занимавате с голфовете голфажиите и прочеее собственици на автомобили с друга марка не знам и как модераторите не се събудиха не знам постоянно теми за сране по други марки ...........
                А де ко стана са а
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                  Незнам за другите теми ама в тая никой не е тръгнал да обижда другите марки,а точно обратното.Пък и нали този раздел е за,цитирам :
                  "За всичко, което НЕ Е свързано с Alfa Romeo."
                  155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Re: Това реална обява ли е???

Първоначално публикувано от goro
                    Гледам си аз в мобилето как вървят 145-ците и какво да видя:
                    http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
                    Тва на БатВас ли е колата??Снимката 100% е на неговата,ма цената ми се струва ниска - 2800 лв,а и региона е Пловдив,а батВас си е от София. Колга,данеби това да е някоя шега и някой да е сложил снимка на твоята кола в обявата?Или просто наистина я продавш?
                    Това е снимката на моята кола - използвана доста некоректно. Обявата не е коректна . Поне вече е изтекла и сега я няма.
                    Ако се появи още веднъж ще се обадя тоя да го питам колата от снимката ли продава, че се интересувам от нея щото съм я виждал
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                    X