Интересува ме колко бройки от този автомобил кръстосват българските пътища,тъй като имам различни информации,които се разминават.Със сигурност знам за една червена,която е на чалга певица.Ако някой знае дали има други моля да каже или да покаже снимки.Извинявам се ако има друга такава или подобна тема.10x
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за 156GTA
Collapse
X
-
До колкото знам тая Алфа била издухана от сякъде, не напразно кисне в сервиза хиляда годинии тя е на Десислава ма тя изобщо не я е карала има си друга кола и Алфата брат и е караше до последно.
landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзарДо колкото знам тая Алфа била издухана от сякъде, не напразно кисне в сервиза хиляда годинии тя е на Десислава ма тя изобщо не я е карала има си друга кола и Алфата брат и е караше до последно.
ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
[quote=Nasko_77]Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":2gc62s9wДо колкото знам тая Алфа била издухана от сякъде, не напразно кисне в сервиза хиляда годинии тя е на Десислава ма тя изобщо не я е карала има си друга кола и Алфата брат и е караше до последно.
[/quote:2gc62s9w]
и сестра има и брат или даже и двама братя ако не се лъжа, те до миналата година живееха в нашия блок та отук съм с по точна информацияlandikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
[quote=Малък_Alfa_гъзар][quote="Nasko_77":20tcqueo]Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":20tcqueoДо колкото знам тая Алфа била издухана от сякъде, не напразно кисне в сервиза хиляда годинии тя е на Десислава ма тя изобщо не я е карала има си друга кола и Алфата брат и е караше до последно.
[/quote:20tcqueo]
и сестра има и брат или даже и двама братя ако не се лъжа, те до миналата година живееха в нашия блок та отук съм с по точна информация[/quote:20tcqueo]Охооо, ти до "Фламинго" ли жевееш бе нашия
ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
[quote=Малък_Alfa_гъзар]Първоначално публикувано от "Nasko_77":17neaj7rОхооо, ти до "Фламинго" ли жевееш бе нашия[/quote:17neaj7r]
Абе аз щот съм мърсувал там с една много яка девойка дето била комшийка на тая Десислава та за това знам къде живееше предиALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
[quote=Nasko_77][quote="Малък_Alfa_гъзар":15u3uro1]Първоначално публикувано от "Nasko_77":15u3uro1Охооо, ти до "Фламинго" ли жевееш бе нашия[/quote:15u3uro1]
Абе аз щот съм мърсувал там с една много яка девойка дето била комшийка на тая Десислава та за това знам къде живееше преди[/quote:15u3uro1]
Я я сподели как се казва..landikar
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuСамо тази на ДесиСлава е
Доста дълго време кисна в сервиза и сега са я пуснали да се продаваex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
Comment