Известие

Collapse
No announcement yet.

вива китай

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• вива китай

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1102095

мноо идиоти има по света
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

ми то в БГ няма да остане жив мангал ако го въведат това у нас
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

VIVA La Китай!!!!
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
      Alfa Romeo 90 2.0 '87
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
        Ми ето един легален начин

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

чул те господ

Comment

Първоначално публикувано от MrX
            чул те господ
            Lexus Is200
            Honda CBR 600 F4i

Comment

преди това са ги съдели на 30 ГОДИНИ

Тука нашите "РОМ" крадци я отнесът една гора бой, я от удара на ток останат без ръка. Да има някой вкаран в затвора за мнооого години, пък и за малко да е - 2-3 са напълно достатъчни.
              Лошото е че не са само ромите, то всички крадем, лъжем и не спазавме правилата - поради една простичка причина - нищо не ни правят.
              Сега един пример с катаствора по пътищата - преди 2 дена по пътя за Банско с 5 жертви (дано няма още).
              Шофъора без книжка и право да превозва товари
              Фирмата с 5 акта за претоварване
              ДАИ (или там квото е дето проверява технически машините) - преди 10 дена инспектирана а са отказали спирачките ..
              Гражданска отговорност май 1000 000 искат да я направят за всеки един загинал.
              Е Виновните да са съдени от държавата за тази сума - ако имат да плащат и да дават половината на близките на загиналите. Ако ли не ефективно в затвора - всички вкупом - шофьор, собственик на камиона или фирмата, ДАИ служители и т.н. и поне за 10год
              Като закрият 10 фирми + 1000 човека в затвора и ще се прекрати с порочната практика да се претоварват товарните машини, автобуси, да се движат в неизправност и т.н.
              ALFA 156 1.9JTD '98
              ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Re: преди това са ги съдели на 30 ГОДИНИ

Първоначално публикувано от Bottata
                Тука нашите "РОМ" крадци я отнесът една гора бой, я от удара на ток останат без ръка. Да има някой вкаран в затвора за мнооого години, пък и за малко да е - 2-3 са напълно достатъчни.
                Лошото е че не са само ромите, то всички крадем, лъжем и не спазавме правилата - поради една простичка причина - нищо не ни правят.
                Сега един пример с катаствора по пътищата - преди 2 дена по пътя за Банско с 5 жертви (дано няма още).
                Шофъора без книжка и право да превозва товари
                Фирмата с 5 акта за претоварване
                ДАИ (или там квото е дето проверява технически машините) - преди 10 дена инспектирана а са отказали спирачките ..
                Гражданска отговорност май 1000 000 искат да я направят за всеки един загинал.
                Е Виновните да са съдени от държавата за тази сума - ако имат да плащат и да дават половината на близките на загиналите. Ако ли не ефективно в затвора - всички вкупом - шофьор, собственик на камиона или фирмата, ДАИ служители и т.н. и поне за 10год
                Като закрият 10 фирми + 1000 човека в затвора и ще се прекрати с порочната практика да се претоварват товарните машини, автобуси, да се движат в неизправност и т.н.
                това добре а нали знаеш че подобни транспортни фирми си имат "абонамент" против такива закачки с властта,всеки на някого плаща и се разминава,а в милата ни родина всяко чудо е за 3 дни и след като се пошуми в медиите всичко се разминава на всеки платежоспособен или както имаше по едно време една фразичка "Pay for FREE"

Comment

[quote=J_I_V_K_O]
                  Първоначално публикувано от MrX
                  Първоначално публикувано от "santo_traficante":1mcjrqay
                  чул те господ
                  [/quote:1mcjrqay]

дай Боже и тука да го въведат....
                  Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

156/1.9JTD/2000г.

Comment

Абонамент

Ами те и циганите си имат "АБОНАМЕНТ" нищо да не им се прави. То малко ли фондации има които се пълнят с пари от "запад" ..
                      Въпроса е НИЕ какво правим - гледаме сеир (на наш гръб) и псуваме.
                      Е пием също квото падне - то бира, вино, ракия, водка ...
                      Аз тази вечер както всяка друга ще си поркам - и без това не виждам как и кое може да обърне нещата.
                      Всички вкупом правим квото си искаме и затова жевеем в ЦИГАНИЯ (ударението е на А)
                      ALFA 156 1.9JTD '98
                      ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

@Ботата
                        Ботев , ами ти я ми кажи кой минава с 5 лева на карулката до Ванто а ?
                        Айде ся няма нужда да си говорим за закони ?
                        Утре и ще черпиш за наказание. ( и то много)
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                        X