Известие

Collapse
No announcement yet.

Да спрем простотията по пътищата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да спрем простотията по пътищата!!!

Колеги, аз се нагледах на простотии и убийства и не мога повече! Нека да направим автомобилно шествие във Варна и нека всички видят, че и ние с Алфите можем да караме бавно. Нека разберат, че няма значение с каква кола си, а с какъв акъл си. И колко морално отговорен може и би трябвало да бъде един шофьор в България!
    Alfa Romeo 1.4 imola

Не мисля, че шествието ще реши нещо... Само ще има изнервени шофери и нищо повече. Трябва самата държава да направи нещо, ако ще и да е драстично и тогава ние да направим шествие в подкрепа... Знам ли
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Comment

Не знам някой проблем да е бил решен с шествия. Затова по-добре да внимаваме и да караме с акъла си.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

не мисля че би имало ефект.
        само санкциите ще имат ефект. но трябва по-някакъв начин да се контролират самите санкциониращи....
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
          не мисля че би имало ефект.
          само санкциите ще имат ефект. но трябва по-някакъв начин да се контролират самите санкциониращи....
          Което няма как да стане, ако не ги контролираме ние самите. На мен доста често ми се е случвало да питам разни катаджийчета защо не са глобили някой. Ако знаето колко забавно започват да пелтечат......
          Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
          Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
          Alfa Romeo 90 2.0 '87
          sigpic

Comment

Working...
          X