Известие

Collapse
No announcement yet.

Show Room отново в ефир?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

мисля че е редно да си кажа и аз мнението:
    1. колеги мисля че е безумно да се сравняват предавания от ранга на Топ Гиър и фифт гиър с нашите родни. мисля че всеки що годе разумно мислещ индивид може да направи разлика между BBC и външна продукция в БТВ. Дайте ми такъв бюджет и гледайте как не фарари ами совалката Индевър ще пусна на 400 метра. никой от вас не се замисля че както всичко останало България и автопазара е много странен. тук не медията изисква от марката а обратното. просто сме много ограничен пазар!
    2. А някой заглеждал ли се е във финалните надписи? колко сценариста пише? един!!!! е как се правят 2 предавания на седмидца от един сценарист без екип?!?!?
    3. Щом вече не се снима на Божура сигурно си има причина а?!!? може пък вече да не можеда се снима там!
    4. водещите били смотани....ми нема по-добри бе! ако някой има по-добро предложение да казва.
    5. Мисля че именно това преавят хората от предаването - показват хубави и скъпи коли! защо решиъхте че не го правят.
    6. да предаването не е Топ Гиър, но за нащия пазар е много добро! каквато ни е медиойната среда такива са ни и предаванията.
    7. ако някой смята че може да се направи супер класно предаване в България за автомобили да направ3и еднна продуцентска къща и аз му обещавам че екип от професионалисти ще му събера! ама като види бюджета да не се уплаши.....
    8. Аз също смятам че е нужно да се казват и слабите страни на колите, но я се замислете ако например се каже нещо лошо за Алфа после Милано моторс като се разсърдят няма да видите Алфа в това предаване! от там един опо един като ги отрежат всички кво става? ще се снимат маршрутки и таксита ли? а някой дава лиси сметка че едно предаване се издържа от реклама?!? ако не от реклама то от рейтинг.....
    9. Защо си мислите че всеки гъзар с ламборджини или майбах си умира да ги дава за снимки?!?!?
    10. да се показват тунинговани автомобили на обикновенни хора е ок, ама тва може да се види всяка се3дмица на божурище! пук я си признайте колко наистина класно тунинговани коли има в България???

до тук с критиките към колегите! моето лично мнение е че предаването не е супер интересно, но обясних защо е така! не може да се преви от пръдня боя!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Наш Петко водещ- мое да снима по 10 предавания на седмица

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
        Наш Петко водещ- мое да снима по 10 предавания на седмица
        Предаването ще се казва "Top Diesel"

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
        1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Не ми харесва единстево че се лигават,и по точно тоя по младичкия се лигави спорaт и текива неща които са излизашни
          Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
          sigpic

Comment

Няма да си казвам мнението в детайли, но след като вчера го гледах, не възнамерявам повече да правя тая грешка.

Дреболия наглед, ама как е възможно човек, занимаващ се и пишещ за автомобили, да произнася ЛамборДЖини. Сигурно в ресторанта си поръчва и спаДЖети.

И двамата водещи са просто комични, да не кажа по-силна дума.

Тия дребни наглед работи имат ефекта на лайното в кацата с мед, което обаче съвсем не означава, че кацата е пълна с мед. Просто израза е такъв.

Не се обиждайте, ама тая работа не е като оная работа.
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko
              Дреболия наглед, ама как е възможно човек, занимаващ се и пишещ за автомобили, да произнася ЛамборДЖини. Сигурно в ресторанта си поръчва и спаДЖети.

Този специялно си поръчва боб със зеле

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
              1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

В края на краищата най-силният цензор е дистанционното. Всеки си има такова нали?
                Алфа е диагноза
                Аlfa 147 JTDm
                Alfa GTV Extreme
                Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от BAKA
                  В края на краищата най-силният цензор е дистанционното. Всеки си има такова нали?
                  да де ама щото питаш...
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

питам и продължавам, на мен ми върши работа всяко мнение.
                    Алфа е диагноза
                    Аlfa 147 JTDm
                    Alfa GTV Extreme
                    Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Аз пък искам да кажа едно голямо БРАВО на колегата че така отворено си пита, а и си обясни, че той е сценариста.
                      Помислете си- всяко негативно мнение е шамар за него. Много смелост се иска да се откриеш и така открито да понасяш нападки.
                      Но толкова по въпроса за моралните качества на колегата и др. такива лирични отклонения - по въпроса.
                      Сори пич ама както всяко едно българко автомобилно предаване е пълна боза, просто няма какво друго да кажа. Не искам да давам оценки нито за водещи, нито за сценарии, нито за бюджет - защото това означава да се бъркам в чужда работа, а аз лично не обичам никой да се бърка в моята...

Но ако мога да дам една препоръка от бизнес гледна точка - по добре тези пари ги инвестирайте в покупка на среднокачествени западни предавания от този тип и ги превеждайте - успеха ви ще бъде много по-голям.
                      Толкоз.

Ако съм те обидил - сори ама ти сам си питаш.
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

На мен пък ми допада. Защо да трябва да бъде като другите предавания?! Не може ли просто да бъде по-различно от тях? Мисля, че успяват да го направят. Самото предаване е много по-разчупено (ако мога така да се изразя) в сравнение с всяко друго подобно по родната ни телевизия. И се стараят всеки път да покажат нещо различно и да е разнообразно не само от към коли, но и от към терен на снимане (поне последните няколко предавания).
                        На пример... едно от предаванията беше заснето на автоморга, което според мен си беше добра идея.
                        Има още в/у какво да работят хората, но дори и така... пак си е интересно.
                        На истина двамата водещи на моменти прекаляват с лигавенето, но пък не мисля, че е по-добре да гледаш някаква мадама, която е оскъдно облечена и стояща пред някоя кола като дърво, и говореща за нещо, което и тя самата не разбира За тая работа си има едни други предавания малко по-късно вечер За мен това предаване на НТВ е някак... смешно. Виж мотоавангард също по-бива , но и там водещия се отнася от време на време.
                        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                        sigpic

Comment

Евала, Алфисти тука има конструктивно мислене! Точно това ми трябва. На светлинни години сме от яките и известни неща и гаранция никога няма да ги стигнем, но все върху нещо трябва да се гради. И едно нещо да има в цялото предаване което да Ви/ни е интересно пак ще има полза. А да не забравяме, че макар да е специализирано то се гледа и от много лаици. На тях също трябва да им е забавна някоя част. Предполагам тази с госта и Кията, която за мен лично е най-тъпа.
                          Да не забравяме също, че в крайна сметка говорим за комерс - това е истината. Никой не дава пари без да иска да си ги върне поне двойно.
                          А да сте чували известно словенско предаване за коли или румънско или каквото и да е друго освен английските, френски и немски. Топ Гиър е най-великото от всички без капка съмнение. Там са най-добрите водещи, там е и медията, която за една серия им дава бюджет по-голям от на филма "Време разделно" Но търпение скоро ще си го гледаме и в национален ефир.
                          Алфа е диагноза
                          Аlfa 147 JTDm
                          Alfa GTV Extreme
                          Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Искаш мнение,нали?Ще търпиш тогава критики!
                            Обещавам,че ще направя всичко възможно да го гледам в неделя пак,но по задълбочено.Може би му липсва нещо,ама не знам какво и аз
                            Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                            Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                            Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                            Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

На светлинни години сме от яките и известни неща и гаранция никога няма да ги стигнем...
                              Това е така, защото вие самите така сте си решили, че никога няма да ги стигнете.

Не знам дали още са същите двама водещи, но ако се те

За начало съберете се целия екип, поговорете си няколко часа и вижте какво точно искате да правите в това предаване.
                              sigpic
                              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Абе гледасе,ама има доста работи за изпипване още.И трябва някой водещ дето даразбира повечко от коли,да те грабне още като го видиш.Тоя малкия...нещо нестава...
                                Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                                За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Working...
                                X