Известие

Collapse
No announcement yet.

Show Room отново в ефир?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BAKA
    точно така е. Скоро смятам да започнем да каним обикновени хора с техните коли да показват какво могат на пистата в бухово. Желаещи?
    да вадя мохера от моргата много ще ви хареса особено как се преливат нюансите на червеното и донякъде кафявото на ръждата, пък и е широчък вътре и с тоз ладов двигател гори под 10 газ на дълго.

инак ако има тема за това как да си тунинговаме гърнето или бронята с тел - пиши ме - като бонус ще покажа как да си отключиш кадета с тел ако ключовете са ти на таблото

По темата - мисля че е супер идея да се пита по автомобилни форуми за идеи днес гледах 5 мин от едно комедиино шоу пи Канал 1 и се убедих че някой хора живеят в изолиран свят които е далече от реалния.

Успех на предаването
    Honda CB 500
    Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
    Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
    Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

• Първоначално публикувано от KGB
      Точно до пистата в бухово ли опряхте

Има и по-хубави и по-широки картинг писти.
      Кои например? Кажи някои. В София или близо до София.

Тази в Красна поляна не става там искат някяква безобразна цена на час, за др. не се сещам...
      Алфа е диагноза
      Аlfa 147 JTDm
      Alfa GTV Extreme
      Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

• Re:

Първоначално публикувано от krasyb
        . Виж по Канал 7 на оня как беше по-ми харесва, по-добър фокус има върху автомобилите. Вашето е много мешана скара
        Това по Канал 7 го води оня от играта "Стола", ама и аз не го помня.Не е лошо, въпреки, че водещият ми е нещо неприятен.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

• Предаване:...колкото - толкова!....които може да направи по добро!...но как ли щте се дореди?
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Предаването ми харесва, може би защото само то и Мотоавангард(по ТВ7) са авто предаванията в нашия ефир които стават за гледане !

Обаче и днес за пореден път в предаването се вижда "звезната" КИА с 3 таса!Купете и наи-на края 4-ти или ако е скъп оригиналния купете цял комплект ментаци за 20лв. пред камерата няма да си личи че са евтини!

И друго нещо което забелязах от известно време - женския глас зад кадър които казва характеристиките и представя автомобилите: ФЪФЛИ,СЪСКА,ШЪШКА, буквите С , Ш ,Щ ,З ,Ж ги казва като някакъв странен звук които не мога да напиша !Мое мнение е че хора с говорни дефекти не трябва да бъдат в ефир,а зад кадър!Мъжкия глас които озвучаваше ЖИВОТ НА СКОРОСТ звучеше много по-на място.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

• Женския глас си говори много добре. Не съм забелязал тасовете.
              --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
              sigpic

Comment

• Кията действително няма един тас, защото даде фира при пукане на гума в ефир. По колата има още куп "забележки" и придобива все по изстрадал вид съвсем умишлено. Освен това скоро я пенсионираме, защото за мен лично тая рубрика е само за некви момичета и лелки, а като не дават голи жени да пускаме следобяд в неделя, кво да и гледаме на тая Кия. Боби Турбото даже се опита да я убие, а аз после два дена търсих из т'ва езеро предния номер. Да си я кара некой със здраве... ние си имаме Алфи.
                Алфа е диагноза
                Аlfa 147 JTDm
                Alfa GTV Extreme
                Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

• Скоро предаването ще тръгне със значително освежен формат. Какво ви се гледа в българско предаване за коли. Специфични неща, коли на старо, тунинг, класации, нови модели предлагани в БГ, различни експерименти и тестове, специфични уроци, репортажи от разни събития и т.н. Сега е момента да предлагате, защото се кове новата струтктура.

И да не забравяме Топ Гиър е велико предаване и няма абсолютно никакъв смисъл да се имитира!
                  Алфа е диагноза
                  Аlfa 147 JTDm
                  Alfa GTV Extreme
                  Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

• галена ни се гледа пак

всъщност ако може тестове на писта с реални коли ще е много яко
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                    X