Известие

Collapse
No announcement yet.

Чип на стило JTD ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чип на стило JTD ;)

Първоначално публикувано от borko9966
    ако не съм строшил до тогава мотора ще дойда
    Нали нещо не ги харесваше чиповете
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

от днес вече сме чипосани
    A честито , и гледай да изкара поне до неделя маторя че да може да му се порадваме

Първоначално публикувано от trustworthy
    Нали нещо не ги харесваше чиповете
    Е то и гроздето е кисело , ама ти харесва когато го докопаш
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

абе имаше една 145 дето много варвеше да я видим сега

Comment

Явно колегата не го е свъртало оттогава и затова си е сложил чип. Е сега моге и да имаш някакъв шанс - макар и минимален.
        Той нашичкия вместо да каже даде си е сложил чипа, как се държи колата сега, колко гори и да даде малко повече инфо на колегите си - той пак кошии иска да прави, стига да има някой да ти се върже. Ще те оставя да размишляваш - върви ли Стилото повече от пушещата 145-ца или НЕ!!!! А някой път ако ми кефне, пак можеш да се насладиш а пушека и карайки отзад.
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Еми то както е тръгнало и тази тема може да я сподели съдбата на една друга.
          На кого му вървяла колата повече , на кого му пушела повече . Не да предложите някоя кръчма за по бира в неделя ами спорите за глупости .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006
            Еми то както е тръгнало и тази тема може да я сподели съдбата на една друга.
            На кого му вървяла колата повече , на кого му пушела повече . Не да предложите някоя кръчма за по бира в неделя ами спорите за глупости .
            Като каза кръчма - ходили ли сте на Калимански хан - много е готино, ако искате можем да отидем там а?
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pinifarina
              Като каза кръчма - ходили ли сте на Калимански хан - много е готино, ако искате ножем да отидем там а?
              E това вече е приказка .
              Ами така да се каже може да го обсъдим на срещатата

Comment

теб тогава те беше страх а пък сега незнам а пък ако си много сигурен в колата си да сложим по някой лев ама шубето е голям страх

Comment

теб тогава те беше страх а пък сега незнам а пък ако си много сигурен в колата си да сложим по някой лев ама шубето е голям страх
                  Незнам кой го е било страх ама казваш че много пушеше - нямаше да ти пуши колега ако можеше да караш пред ме, тогава ти дадох вазможност два пъти да се докажеш, но ти и двата пъти не успя. На мен не ми пушеше защото карах пред теб. И ако искаш можеш да не пишеш повече по този въпрос - не смятам повече да го разисквам. Че темичката е доста готина и с най много посетители и мнения и ще е кофти да я заключат пак заради теб.
                  Аре чао!
                  sigpic

Comment

пушека го коментираха дтуги хора ама сега така ти изнася и между другоро моита и сега не пуши

Comment

Оофф.... като малки деца сте... я са стегнете малко......
                      Няма ся да се гледате на криво на срещите
                      Голям резил ще е !
                      http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Колега, моля посети адреса долу.
                        Согурен съм, че тези хора ще ти помогнат http://www.bpa-bg.org/BG/pages/BpaSocieties.html

Мисля, че няма нужда от повече коментари или се придържай към темата или спри да пишеш.
                        Моля модераторите да се вземат малко в ръце и да поизтрият тези комплексарски мнения.

Поздрави!

Comment

и цялото булавто да се изредите все ми е тая .... в неделя ще се видим

Comment

Стига с тея безсмислени спорове бе! Интелигентни дизелджии сте нека бъдем приятели. Иначе гонка м/у двете коли би била интересна, но нека се придържаме към спортсменския дух!
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

вече ми е неприятно да посещавам темата с вашите дразги......
                              отидете на лукойла и си разрешете проблемите,кой пуши кой не,кой с чип,кой с хард диск.....
                              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Working...
                              X