Интересно ми е какво мислите за тая екстра? Дали помага или вреди повече. Аз лично няколко месеца съм карл кола с такова нещо и съм крайно отрицателно настроен, защото само намалява бдителността и успива водача. Какво мислите вие?
Известие
Collapse
No announcement yet.
За speed-control или так наречения автопилот
Collapse
X
-
За speed-control или так наречения автопилот
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)Тагове: Няма
-
Добра си е екстрата ............ без нея,понякога,изтръпва крака с това "галене" на газта..........! Имало е моменти като пътувам на дълго да ми се прииска да има,че ми се вдървява крака!
Comment
-
Eкстрата според мен си я бива.Но за БГ не става.Тва си е баш за безкрайните американски магистрали - дълги прави участъци,където рядко се появява кола в твоето платно,която трябва да изпревариш.Демек само леко придържаш волана и може и да не гледаш дори.
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiМного си е добре но наистина за българия нощно време е по удачно да се ползва и то само на магистралите. Просто трябва да му свикнеш и да не си нарушаваш бдителноста, но пък крака ти доста почива което е голям плюс според менalfa romeo 166 2.4 jtd
Comment
-
Преди години още се убедих по Австрия и Швейцария в тунелите дето са по 20км..... тва е най-вайната екстра в такъв момент. При ограничение 100 в тунела и камери на 200 метра, а в същото време камиони и десетки други коли с автопилоти карат всички с 100 точно.... много е криво да следиш километража нон стоп дали не си подминал с малко или камиона отзад да ти свири че караш с 97 примерно.....супер екстра си е!!!Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment