Известие
Collapse
No announcement yet.
Гледате ли Сървайвър ?!?
Collapse
X
-
Гледате ли Сървайвър ?!?
Тоя Георги стриптизьора от Сървайвър не ви ли прилича на някой известен артист, или си внушавам!
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"Тагове: Няма
-
Re: Гледате ли Сървайвър ?!?
Първоначално публикувано от isoisoТоя Георги стриптизьора от Сървайвър не ви ли прилича на някой известен артист, или си внушавам!
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
-
Водещия е голямо гъзе, спор нямаСлавчо се сърди, че му взеха предаването, обаче тоя сезон е много по-интересен
Камен Во беше един водещ . . .
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Re: Гледате ли Сървайвър ?!?
Първоначално публикувано от isoisoТоя Георги стриптизьора от Сървайвър не ви ли прилича на някой известен артист, или си внушавам!
С артиста от "Бързи и яростни" Paul Walker не си приличат толкова мн0о0о"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
И по кво точно си приличат????!!!???
По прическите....
Жоро има много по-изострени черти, по-изпъкнали скули, по-голяма уста, различна форма на веждите и очите, за долната челюст да не говорим....единствено може би формата на лицето и носа са подобни...
2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
1998 145 1.6 T.SPARK
Comment
-
Ееее абе аз не съм отделил толкова време да го гледамне разбирам от мъжки черти толкова.. Просто като го представяха имаше кадри, в които като го видях си викам "а прилича ми на.."
То това е приликата...виждаш някой и косвено се сещаш веднага за друг.....не говорим да са идентични....само излъчване.
Всъщност ми е се тая на кой приличаAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properЕеее абе аз не съм отделил толкова време да го гледамне разбирам от мъжки черти толкова.. Просто като го представяха имаше кадри, в които като го видях си викам "а прилича ми на.."
То това е приликата...виждаш някой и косвено се сещаш веднага за друг.....не говорим да са идентични....само излъчване.
Всъщност ми е се тая на кой прилича
/Майтап/
2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
1998 145 1.6 T.SPARK
Comment
-
Първоначално публикувано от isoiso............Славчо се сърди, че му взеха предаването, обаче тоя сезон е много по-интересенКамен Во беше един водещ . . .
освен това ми се струва много по-реалистично и ненагласено.Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от mimлеле, мъже обсъждат мъже, кой на кого приличал
и то по голи бицепсиама вие угодия нямате бре
ако за жени се говори...що за жени само говорите и пиенье...са па що мъже... ааааааааМММааа Ха
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от mimми жени сме, нямаме угодия
ама е забавнозабавно е
Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка!
Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Comment
Comment