Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво е станало на Бояна?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво е станало на Бояна?

Преди малко в новините по БТВ съобщиха за бой на "рали Бояна". Докато се сетя за какво говорят... ама айде. Казаха , че 3 коли са се сблъскали и шофьорите се сбили , щели да се съдят и т.н. Някой бил ли е там да каже по-подробно.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

ето какво намерих във http://focus-news.net/?id=n793340

Николай Диков, Стефан Диков и Георги Дончев са тримата пострадали при боя на рали "Бояна"

30 септември 2007 | 17:28 | Агенция "Фокус"

София. Тримата пострадали при скандала, възникнал на рали “Бояна” по-рано днес, са автомобилният състезател Николай Диков от спортен клуб СБА-Стара Загора, баща му Стефан Диков и Георги Дончев, баща на автомобилния пилот Крум Дончев.
    Пред Агенция “Фокус” един от пострадалите Георги Дончев разказа, че след като две коли са се сблъскали, пет-шест души са започнали да се заканват на старозагорския състезател Николай Диков. “Аз отидох и казах на момчетата, че това не е пътят за разрешаване на проблема. В един момент те скочиха да бият и Стефан Диков и мен ме изритаха. Ръката ми е счупена и имам два пирона в нея”, разказа Дончев.
    По думите му - Николай Диков е със седем-осем хематома по тялото и главата. “Хората, които ни налетяха, мога да ги позная само по физиономии. Не ги познавам лично”, уточни Георги Дончев. “Намеси се само едно момче-състезател със син гащеризон, но и него започнаха да го бият. Няма да оставя така нещата, спортът е за удоволствие, спортът не е за подобни ексцесии”, категоричен бе Дончев.
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Дам аз я видях тази катастрофа.Беше доста зрелищно.

Обаче да се бият за такава глупост си е меко казано простотия...все пак такива неща на ралитата се случват и смятам, че всеки знае това.

Ламарини се правят какво толкова...нали и двамата са ок

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Working...
      X