Така да видим кое се гледа най-много.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кое предаване за коли гледате?
Collapse
X
-
Кое предаване за коли гледате?
1Моторшоу по Нова100.00%1Шоурум по бТВ0.00%0Мото Авангард по ТВ70.00%0100 % газ спирачки0.00%0Часът на Форд или голямото семейство - навсякъде0.00%0Мото сцена - по Мсат0.00%0Алфа е диагноза
Аlfa 147 JTDm
Alfa GTV Extreme
Alfa 159 SW 1.9 JTDmТагове: Няма
-
"5th gear" по Explorer - размазвам се с това предаванеИначе от българските само Мото Авангард става за нещо . . .
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Шоурум по бТВАлфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка!
Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Comment
-
Първоначално публикувано от deqШоурум по бТВAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Мене Аспарухчо ме кефи и то не за друго, ами защото човека наистина се кефи на колите и е фен, а не някакъв тъп актиор дето не знае какво чете, а това по БТВ несъм го гледал сигурно от половин година,
а ако ме интересува нещо за някоя кола - youtube гледамнай-доброто шоу
апък мене Влади ме дразни щото се мисли за много голям карач, а й мненията му по форумите не ме радват много - много ...
Comment
-
Първоначално публикувано от netsurferМене Аспарухчо ме кефи и то не за друго, ами защото човека наистина се кефи на колите и е фен, а не някакъв тъп актиор дето не знае какво чете, а това по БТВ несъм го гледал сигурно от половин година,
а ако ме интересува нещо за някоя кола - youtube гледамнай-доброто шоу
апък мене Влади ме дразни щото се мисли за много голям карач, а й мненията му по форумите не ме радват много - много ...Влади тест драйвера ли? или аз бре?
хехе
че тая вечер много критики отнесох майтрябва си зема поука
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Влади тест драйвера ли? или аз бре?
хехе
че тая вечер много критики отнесох майтрябва си зема поука
[/quote]
хаха за Влади Кулев говори, ама ти вярно много спорове тая вечер аз поразгледах из форумаАлфа е диагноза
Аlfa 147 JTDm
Alfa GTV Extreme
Alfa 159 SW 1.9 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от BAKA..хаха за Влади Кулев говори, ама ти вярно много спорове тая вечер аз поразгледах из форума
Ама се самопорицах и сега ше си траяAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment