току що изгледах последното предаване и мн ми хареса-доста е "раздвижено".А по време на Drive-a на Танев се мерна и един друг червен автомобил доста по истински от Киата...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кое предаване за коли гледате?
Collapse
X
-
Аз уважавам само Top Gear - дърпам си го от замундата - последния им Polar Special е просто велик - отидоха на северния полюс с Toyota Hilux...
А българските - пълни бози са, по харесвам вносни преведени...Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
ТОП ГИЪР !
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от netsurferМене Аспарухчо ме кефи и то не за друго, ами защото човека наистина се кефи на колите и е фен, а не някакъв тъп актиор дето не знае какво чете...Пък и в предаването му се прави цялостен тест на някоя кола ,а не само да се кажат 2-3 думи
Инъче колегата ще спаси предаването по БТВ от провал ,добре се развива ,като изключим оня малкия
Пък и може да си свалиш пропуснати предавания от сайта ,което е удобство
А защо никой не се кефи така на 100% газ спирачки. Водещия там кърти мивки направоAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficanteнова и тв7тея според мен стават. въпреки че по нова тая е коза и нищо не разбира и само се хили
канят състезатели ама и те само хвалят "кошниците"
FIAT Stilo; Mazda 3 sport
Comment
-
Само TOP GEAR гледам
И като е станало дума за телевизия, от известно време имам един нов канал "BMW and MINI TV", нещо между научнопопулярен и рекламен канал за BMW е. Знаете ли дали има и други такива "профилирани" канали?Audi/BMW, скоро и ALFA
Comment
-
Първоначално публикувано от maggyПървоначално публикувано от santo_traficanteнова и тв7тея според мен стават. въпреки че по нова тая е коза и нищо не разбира и само се хили
канят състезатели ама и те само хвалят "кошниците"
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от ColomboСамо TOP GEAR гледам
И като е станало дума за телевизия, от известно време имам един нов канал "BMW and MINI TV", нещо между научнопопулярен и рекламен канал за BMW е. Знаете ли дали има и други такива "профилирани" канали?Алфа е диагноза
Аlfa 147 JTDm
Alfa GTV Extreme
Alfa 159 SW 1.9 JTDm
Comment
-
Попаднах на някакво предаване "Скорост - истинското предаване за автомобили". Дават го пак по локални кабеларки. Няма такъв смях. Сравнение с него изброените в анкетата са категория Про.Алфа е диагноза
Аlfa 147 JTDm
Alfa GTV Extreme
Alfa 159 SW 1.9 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficanteПървоначално публикувано от BAKAПопаднах на някакво предаване "Скорост - истинското предаване за автомобили". Дават го пак по локални кабеларки. Няма такъв смях. Сравнение с него изброените в анкетата са категория Про.Алфа е диагноза
Аlfa 147 JTDm
Alfa GTV Extreme
Alfa 159 SW 1.9 JTDm
Comment
Comment