Известие

Collapse
No announcement yet.

За наглоста на HILD простотията в БГ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За наглоста на HILD простотията в БГ

Днес в предаването на Милен Цветков показаха поредната нагла и отваратителна полукриминална компания HILD която купува на безценица имоти от възрастни хора(над65г)като им подхвърля някакви трохички на тези нещастни и заблудени хора и си присвоява имотите им които струват многократно ама многократно пове4е от тази милостиня която подхвърлят на тези хора.Питам се дотам ли оскотяхме и ни се изпържи мозъка че стигаме до тези абсурди до тези полулегални отвратителни грабежи които сякаш нямат край в тази нещастна държава.Кой стои зад цялата тази история.и защо властите не искат да се събудят и да ги разпилеят тези хайдути.и тези нещастници не разбират ли че веднъж прехвърлили имотите си на HILD то същата няма интерес тези хора да живеят дълго.А бе аз ли не съм добре кво става тука отвратително ми е
    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Абе секи си решава, ама какво се учудваш на нещата в БГ.....то ние Комунисти си избрахме пак да ни дерат ти Хилд някви си...там поне е по избор, а правителството го траем насила поради демократичния избор на простолюдието и необразованото мнозинство....
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
      Първоначално публикувано от proper
      Абе секи си решава, ама какво се учудваш на нещата в БГ.....то ние Комунисти си избрахме пак да ни дерат ти Хилд някви си...там поне е по избор, а правителството го траем насила поради демократичния избор на простолюдието и необразованото мнозинство....
      Прави ми впечатление, че се имаш за много готин тип нещо.. И в една друга тема плюеше по тия дето карат с 90 на магистралата Като си толкова образован би трябвало добре да знаеш, че като не ти изнася нашето правителство не си длъжен да го търпиш, а може да си запалиш алфата и да се пренесеш някъде другаде!!
      Благодаря за комплимента
      Мен не ми пречи правителството никак даже, просто констатирах...те простолюдието сами ше си го свалят като няма кво да ядат скоро а на теб благодаря ,че с такова внимание следиш мислите ми

С такова мислене, което показа точно така ше си седи тука сичко завинаги...но да не спорим нищо лично нямам към теб

П.С. май мнението бе изтрито само след 3 минути (но остана цитата аз пък не се срамувам да си изказвам позицията. Не крада, не убивам, плащам данъци.....значи имам право да изискавам!

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
        Прави ми впечатление, че се имаш за много готин тип нещо.. И в една друга тема плюеше по тия дето карат с 90 на магистралата Като си толкова образован би трябвало добре да знаеш, че като не ти изнася нашето правителство не си длъжен да го търпиш, а може да си запалиш алфата и да се пренесеш някъде другаде!!
        Благодаря за комплимента
        Мен не ми пречи правителството никак даже, просто констатирах...те простолюдието сами ше си го свалят като няма кво да ядат скоро а на теб благодаря ,че с такова внимание следиш мислите ми

С такова мислене, което показа точно така ше си седи тука сичко завинаги...но да не спорим нищо лично нямам към теб

П.С. май мнението бе изтрито само след 3 минути (но остана цитата аз пък не се срамувам да си изказвам позицията. Не крада, не убивам, плащам данъци.....значи имам право да изискавам!
        ами изтрих го, защото до нищо конструктивно няма да се стигне!! Що си мислиш, че ти не си един от простолюдието, а?
        Lexus IS200

Comment

искаш да ме приобщиш и аз да свалям правителството ли??
          няма проблем, ако ми остане време от работа ще помагам

Може пък и да съм от простолюдието, но не съм от покорните и примирените!

стига глупости сме говорили...за мен спора спира тук!

Comment

ае момчета... не е луд този който яде баница, а този който му я дава

или ей ви още един безплатен: докато има балъци - уиски със фастъци
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Очи гледали - очи плакали
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                Очи гледали - очи плакали
                хехеххехехехе

Comment

Докато тия Хилд не ги хванат в издънка никой нищо не може да им каже.
                  Въпроса е дали не си/няма да си плащат на някого за да не ги хващат.
                  А останалото е въпрос на избор на клиентите им... проблема е в това, че за много от тях няма голям избор, как си представяте сам човек на 70 тина години да продава имоти и да се занимава с пренасяния и разправии с наемодатели?
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

колеги, това което прави HILD е масова практика в цял свят за възрастните хора, които няма кой да гледа. имотите не се изкупуват, а се прехвърлят на компанията с договор за гледане. Като идея е добре, защото поне хората си осигуряват някой да полага грижи за тях, докато са живи. дано нещо не се побългари. а ако не се лъжа Социалното министерство имаше идея да въведе този продукт, но явно нещо не се разбраха, защото HILD бяха готови да нявлязат в BG още миналата година, но именно заради апетитите на министърката ги бавеха.
                    sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

разни келеши, изоставили родителите си на по 70 години и забягнали на печалбарство без да поглеждат назад...
                      родителите им сами, няма кой да се погрижи за тях - идва някой на вратата и им предлага с благ гласец оферта... какво да направят тези старци?
                      или изобщо самотни старци, които не знаят какво се случва в съвремения живот си продават имота на по цени от преди 40 години

а колко народ изпищя от разни дето предлагат инвестиции за по 100лв, хлопайки на вратата
                      или "Прати 500лв, че внук ти е в болница на другия край на България"
                      дори това да е абсолютно незаконно полицията казва: вие сте се съгласили доброволно, дали сте му доброволно парите на тоя човек, ние нищо не можем да направим, или не могат да го намерят

та тарикатът изяде зелника
                      щото тоя който му го е дал, не знае, наивен е, глупав, неинформиран, отчаян, изплашен... и т.н.

пазете си бабите и родителите, говорете си с тях и им обяснете, че тия неща не са читави, може и на по-далечните си роднини също да ги обясните тия работи
                      друг начин за превенция на тия неща не се сещам
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Re: За наглоста на HILD простотията в БГ

[quote="warbah"]Днес в предаването на Милен Цветков показаха поредната нагла и отваратителна полукриминална компания HILD ..............

По добре е това, отколкото самотни възрастни хора, да прехвърлят имотите си на напълно непозните, срещу едно голо /на практика/обещание за гледане, без никакви плащания и прочее. Доста такива случаи знам и често пъти и двете страни се изпокарват, разтрогват договори, да не говорим пък за умиешлено убийство на възрастните, за де не ги гледат и др. такива
                        На Хилд, идеята не е лоша, наистина се използва по света, а има някои потенциални уловки в договора, но пък това е и предмет на договаряне или евентуално преработване на тия договори.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Re: За наглоста на HILD простотията в БГ

Първоначално публикувано от warbah
                          Днес в предаването на Милен Цветков показаха поредната нагла и отваратителна полукриминална компания HILD която купува на безценица имоти от възрастни хора(над65г)като им подхвърля някакви трохички на тези нещастни и заблудени хора и си присвоява имотите им които струват многократно ама многократно пове4е от тази милостиня която подхвърлят на тези хора.
                          Всичко това е нормално,защото какво да прави един възрастен човек с пенсия от 80 лв,за храна,за сметки или за внуците да отделя??
                          Вижте ги възрастните хора,до толкова са се ограничили от всичко,че....
                          Всъщност според мен това го правят възрастни хора,покрай които няма по млади,никой не им обръща внимание....
                          Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                          Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                          Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                          Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Ако питате мен, този който го е измислил тва е гений, който знае от какво се нуждаят хората и прави пари на техен гръб. И въпреки това - евала на тоя човек, който е намерил начина без да мами. Както казаха колегите по - горе - всичко е въпрос на избор. Ако искаш сключваш договор, ако не искаш - не сключваш!
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                            Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                            Alfa Romeo 90 2.0 '87
                            sigpic

Comment

Това го има и в UK, USA, Канада и др.
                              Пенсионера никой не го кара да подписва - да продава имота , да купува един ефтен и да живее с разликата като не иска на ниска цена да му го вземат. Или да продава имота и да живее другаде под наем.
                              Просто има право да избира - на сила не го карат. Това е като договора за гледане срещу преписване на имота - само дето отношенията са по-ясно регламентирани.

Иначе , че ХИЛД са на голяма далавера спор няма.
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                              X