If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи тва е нормално така ли излиза,дават по 7-8000лв после по 300 на месец и жилището е тяхно,а не го ли препродават на момента като в договора си има клауза че старците могат да живеят докрая там.Е питам се тогава какъв интерес има HILD тези хора да са живи,нали знаете какво може да им се случи достатъчно е само да си счупят някоя кост при падане за което някой може да им помогне и тва е краят.Аз честно казано съм притеснен че тази вероятност е напълно осъществима,винаги може да се нагласят нещата(ми нещастен случай и т.н.)кой го е еня за тези нещастни хора нито медиите,а бе кво да ви кажа за мен тва си е поредната бандитска история
Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка! Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Значи тва е нормално така ли излиза,дават по 7-8000лв после по 300 на месец и жилището е тяхно,а не го ли препродават на момента като в договора си има клауза че старците могат да живеят докрая там.Е питам се тогава какъв интерес има HILD тези хора да са живи,нали знаете какво може да им се случи достатъчно е само да си счупят някоя кост при падане за което някой може да им помогне и тва е краят.Аз честно казано съм притеснен че тази вероятност е напълно осъществима,винаги може да се нагласят нещата(ми нещастен случай и т.н.)кой го е еня за тези нещастни хора нито медиите,а бе кво да ви кажа за мен тва си е поредната бандитска история
Скоро четох за една реална сделка. Апартамент 64 квадрата в София - платили са на 65 годишен човек(мъж) 24 800 лева + всеки месец по около 670 лева (нещо такова беше) . то средната продължителност на живота на един МЪЖ в БГ е 67-68 години. На база на такива показатели се изчисляват и застраховките.(премии, обещетения) Има малко общо и с облигационните плащания. Пиши го нещо средно между застраховките и облигациите - актюерска работа малко.
...вярно, че не е в рамките на добрия тон, ама как може да се реагира по друг начин на подобно изказване при положение, че Черноризец Храбър още се е опитал да отвори очите на зомбитата, но ефекта още го няма
кво толкова ги псувате ХИЛД .. за бой са хората дето са се "излъгали" или принудени да го правят.
Ако моите родители го направят .. не знам колко жертви ще има.
Единствено за самотници - без наследници има някакъв смисъл - така и така "държавата" ще ти вземе жилището ..
Иначе си е пълно малоумие.
За некви конспирации, че едва ли не ще ги умъртвяват хората и т.н. - не мисля че е нужно и ще се стигне дотам - и без това печелят поне 2 пъти: вземат жилището на 1/2 цена, и 2-ро - същото това жилище след години ще струва 2 пъти повече.
Изгодна инвестиция си е отвсякъде - а има милиони хора с ИМОТИ.
...вярно, че не е в рамките на добрия тон, ама как може да се реагира по друг начин на подобно изказване при положение, че Черноризец Храбър още се е опитал да отвори очите на зомбитата, но ефекта още го няма
Съгласна съм,но просто аз отбягвам да отговарям на този начин на нападки и класификации от рода "ние не сме от простолюдието,а вие сте",тъпо е просто,отива на някой 15 годишни да го каже....
Самият факт,че го е изтрил след това,говори доста...
Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка! Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Съгласна съм,но просто аз отбягвам да отговарям на този начин на нападки и класификации от рода "ние не сме от простолюдието,а вие сте",тъпо е просто,отива на някой 15 годишни да го каже....
Самият факт,че го е изтрил след това,говори доста...
До голяма степен съм съгласен с Търтея. Всеки си решава сам за себе си. В общия случай звучи като евтин тарикатлък, но от друга страна има хора, които биха се възползвали от офертата (говоря за възрастни хора).
От трета страна има толкова много примери за възрастни хора, които са се наврели в 4-5-стайни апартаменти за по 100000-150,000+ евро, но реално не могат да си плащат поддръжката на общите част. Това нормално ли е?! В крайна сметка, 'добрите, стари' соц-времена отминаха и е време всеки да си намери мястото и да се простира според чергата си. Хилд предлагат един вариант, който макар и да изглежда леко обирджийски (IMHO), си е вариант
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
И аз не разбирам къде е проблемът? Има доста самотни възрастни хора със скъпи имоти. Е кое е по-добре- възрастният човек да си осигури спокойни старини или имотът да премине в собственост на някой роднина, който даже не е виждал наследодателя си? Само дето си мисля че Хилд няма да имат особен успех у нас, като знам мисленето на бабите- реститутки в центъра на софия и не само, които живеят в една стая от 150 кв м апартамент, но никога няма да се откажат от тяхното си, колкото и да мизерстват.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Това е масова практика по света и колкото и да не ви се вярва, има сериозен риск и за фирми и частни лица от типа на Хилд. Разказвал съм го и друг път, ама аре пак...
Имам една близка (мнооого далечна роднина на баба ми), която живее в Милано, в страхотен огромен апартамент (над 450 квадрата, на два етажа и половина) в самия център на града. Беше женена за италианец (от хърватски произход) - диригент в Ла Скала. След като мъжа и почина през 70-те години, тя остана с малко средства, на 67 години и почти без пенсия. Затова сключи договор с един адвокат (тогава на 44 години) - той и плати половината цена на имота (почти 0,5 милион евро), а останалата част щеше да стане негова след смъртта на бабата, освен това всеки месец и плащаше около 2500 евро.(сумите са преизчислени в евро, преди бяха в лирети)
Бабето беше доста болнаво и адвоката се надяваше скоро да се нанесе в новия си апартамент.
Обаче - въпросната бабка вече е на 96 години, постоянно обикаля света и харчи пари като луда, зимата живее във вила под наем във Флорида, а лятото кисне по алпийските курорти и играе по казината. Здравето и се оправи от хубавия живот по курортите и както я гледам, ще изкара поне още 8-10 години.
А, щях да забравя - адвоката почина през 1992 година, но бабата ще продължава да получава месечната си издръжка, защото задълженията по договора са се прехвърлили върху неговите наследници.
Просто и едната страна, и другата поемат някакъв риск.
Въпросната жизнена бабетка се казва Жасмина Язаджиева-Фон Мататич, винаги когато минавам през Милано, отсядам при нея.
Ами да е жива и здрава жената ! А иначе затова на тоя договор му се казва "алеаторен"- т.е. не знаеш първоначално какво ще получиш и каквоще дадеш. И договорите за издръжка и гледане са практика не от вчера и у нас, нищо странно, че някой е решил да прави бизнес от това. о-скоро ако планираше нещо незаконно, нямаше да дава таква публичност.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment