Известие

Collapse
No announcement yet.

АМ "Тракия" - новата отсечка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• АМ "Тракия" - новата отсечка

Някой пробва ли вече новата отсечка на "Тракия"? Гледам, че вече няколко катастрофи са станали там, мненията във форума на dir.bg относно вината са противоречиви. Някой ако е пътувал и има мнение по въпроса да го сподели.
    Audi/BMW, скоро и ALFA

...и аз гледам сумати катастрофи станали....а на мен ми хареса много...като писта направо и вираж в завоя както по нормалните страни и асфалта от хубавия, но незнам какъв е проблема.... аз чух че края на отсечката нямало знаци и се "карали" двата пътя кой е с предимство....
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
      ...и аз гледам сумати катастрофи станали....а на мен ми хареса много...като писта направо и вираж в завоя както по нормалните страни и асфалта от хубавия, но незнам какъв е проблема.... аз чух че края на отсечката нямало знаци и се "карали" двата пътя кой е с предимство....
      Още на повече от километър преди въпросното кръгово има знак "Край на автомагистрала", ама никой не го спазва. На около 50 м преди кръговото има знак за кръгово, и ако не караш с над 180 имаш време да намалиш достатъчно.

Ако се кара с 90 км/ч, колкото е ограничението, знакът е съвсем навреме. Просто никой не спазва тези значи и кръговото малко ги изненадва.
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Ясно. Ама доколкото разбрах тези, които идват от магистралата са без предимство, не ми се струва много логично
        Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

Има знаци и тия дето се бяха обърнали вчера ги чухме като казаха: "Няма никакви знаци."

Ясно е какви и колко са шофьори.
          www.facebook.com/workshox

Comment

Има знаци

Друг е въпроса че магистралата свършва НЕНАДЕЙНО. Някакси не се набива на очи, че свършва и трябва да се прави маневра. За първи път виждам магистрала да свършва в кръгово движение при това си БЕЗ предимство.
            Много се зачудих, ама в БГ всичко е възможно.
            Жалко че 10-на коли са го отнесли...
            ALFA 156 1.9JTD '98
            ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Най-добре да сложат знак СТОП на края на магистралата, от този знак "пропусни движещите се по пътя с предимство" щях да се хвърля и аз долу.
              Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Май доста хора трябва да ходят на опреснителни курсове.Движещите се в кръгово винаги са с предимство и това че в София има 1-2 кръгови с обратно предимство не оправдава никого.И ние минахме оттам и не видях къде е проблема

Comment

Незнам кой крив кой прав...Ама факта е че са станали много катастрофи...Навярно шофьорите имат вина, но не е нужно някой да загине(макар и по своя вина), че да се ПОДОБРИ този участък! Защото когато се изгуби един човешки живот никой няма да каже, че сам си е виновен или да го съди....

http://www.vbox7.com/play:567209e1

Нека властите направят нещо та дори и РАЗСЕЯНИТЕ шофьори да са в по-голяма безопасност....

Видяхте ли майката с детето??

Сега май ще ви е по-трудно да обвините някой от шофьорите...
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

На 300м преди кръговото има знак "Край на автомагистралата", на 200м - знак за ограничение 90км/ч, а на 100м - знак за ограничение 60км/ч - трябва да си наистина сляп за да не видиш всички тия знаци. Те обаче наистина не са били достатъчни на една кака - решила беше да пресече кръговото направо - т.е. да се опита да мине през огромния трап по средата на кръговото Жива беше, и на пръв поглед - здрава, но дано да й е за урок ... колата беше за скрап почти.
                    Та с други думи извода е , че колкото и знаци да има поставени, нищо няма да се промени докато шофьорите не започнат да ги виждат, а дай боже скоро - и да ги спазват
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
                      Незнам кой крив кой прав...Ама факта е че са станали много катастрофи...Навярно шофьорите имат вина, но не е нужно някой да загине(макар и по своя вина), че да се ПОДОБРИ този участък! Защото когато се изгуби един човешки живот никой няма да каже, че сам си е виновен или да го съди....

Нека властите направят нещо та дори и РАЗСЕЯНИТЕ шофьори да са в по-голяма безопасност....

Видяхте ли майката с детето??

Сега май ще ви е по-трудно да обвините някой от шофьорите...
                      Човече, защо говориш глупости, знаци има, вчера сутринта минах оттам.

Още на почти километър е първия "край на магистрала", после е дублиран и на около 300 метра от кръговото. След това има и последователни знаци за ограничения 90, 60 и т.н. и едва тогава е кръговото.

Тая "майка" просто не ги е спазила и се е опитала да мине през кръговото със 130.

Дано и вземат книжката, щото следващия път ще пребие невинното си дете.
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Незнам не съм минавал.... Вие сте обаче...

Просто явно не е достатъчно и разсеяните шофьори не го спазват това...Да направят някакви големи ярко жълти табели с надпис "ОПАСЕН УЧАСТЪК" и нещо такова.... Така като гледам явно наистина има нужда!

Както казах не е нужно някой да се претрепе пък било то и по своя вина!
                        Ами ако както се движат с 80км и ударят някой идващ по кръговото с предимство...НАправо не ми се мисли....

В чужбина никога няма да оставят един ОПАСЕН участък, казвайки че водачите са сляпи или некадърни... То си е така, но живота е еднакво ценен...
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Тоооо с 80км/ч си си направо за трапа там, а те минаващите по кръговото са доволно осторожни. Ако им вземат книжките за живот ше се научат... егати говедото е българина - мисли, че знаците са само за предаване на вторични суровини.... смех !
                          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

И аз не съм минавал от там още,но от това ,което видях в репортажите, мисля,че проблема е,че хората не са свикнали на тази система с кръговите (която е много ефикасна между другото) , след това е невниманието (защото явно има знаци) и не на последно начина по който е направен самото кръговото. Прави се остров над земята , ако не осветен то поне със светлоотразители ,а не такава дупка ,защото това най-много лъже в един път и се вижда в последния момент.
                            http://www.thegamefactory.fr/

Comment

знаци има но отнемането на предимството на тези, който идват от София не е много логично. Макар че по закон е с предимство този, който вече е навлязъл в кръговото, ние вчера минахме от там и хората навлязли пуснаха цялата колона с предимство
                              Lexus Is200
                              Honda CBR 600 F4i

Comment

Working...
                              X