Някой пробва ли вече новата отсечка на "Тракия"? Гледам, че вече няколко катастрофи са станали там, мненията във форума на dir.bg относно вината са противоречиви. Някой ако е пътувал и има мнение по въпроса да го сподели.
Известие
Collapse
No announcement yet.
АМ "Тракия" - новата отсечка
Collapse
X
-
...и аз гледам сумати катастрофи станали....а на мен ми хареса много...като писта направо и вираж в завоя както по нормалните страни и асфалта от хубавия, но незнам какъв е проблема.... аз чух че края на отсечката нямало знаци и се "карали" двата пътя кой е с предимство....Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
-
Първоначално публикувано от proper...и аз гледам сумати катастрофи станали....а на мен ми хареса много...като писта направо и вираж в завоя както по нормалните страни и асфалта от хубавия, но незнам какъв е проблема.... аз чух че края на отсечката нямало знаци и се "карали" двата пътя кой е с предимство....
Ако се кара с 90 км/ч, колкото е ограничението, знакът е съвсем навреме. Просто никой не спазва тези значи и кръговото малко ги изненадва.
Comment
-
Има знаци и тия дето се бяха обърнали вчера ги чухме като казаха: "Няма никакви знаци."
Ясно е какви и колко са шофьори.
Comment
-
Има знаци
Друг е въпроса че магистралата свършва НЕНАДЕЙНО. Някакси не се набива на очи, че свършва и трябва да се прави маневра. За първи път виждам магистрала да свършва в кръгово движение при това си БЕЗ предимство.
Много се зачудих, ама в БГ всичко е възможно.
Жалко че 10-на коли са го отнесли...ALFA 156 1.9JTD '98
ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007
Comment
-
Незнам кой крив кой прав...Ама факта е че са станали много катастрофи...Навярно шофьорите имат вина, но не е нужно някой да загине(макар и по своя вина), че да се ПОДОБРИ този участък! Защото когато се изгуби един човешки живот никой няма да каже, че сам си е виновен или да го съди....
http://www.vbox7.com/play:567209e1
Нека властите направят нещо та дори и РАЗСЕЯНИТЕ шофьори да са в по-голяма безопасност....
Видяхте ли майката с детето??
Сега май ще ви е по-трудно да обвините някой от шофьорите...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
На 300м преди кръговото има знак "Край на автомагистралата", на 200м - знак за ограничение 90км/ч, а на 100м - знак за ограничение 60км/ч - трябва да си наистина сляп за да не видиш всички тия знаци. Те обаче наистина не са били достатъчни на една кака - решила беше да пресече кръговото направо - т.е. да се опита да мине през огромния трап по средата на кръговотоЖива беше, и на пръв поглед - здрава, но дано да й е за урок ... колата беше за скрап почти.
Та с други думи извода е , че колкото и знаци да има поставени, нищо няма да се промени докато шофьорите не започнат да ги виждат, а дай боже скоро - и да ги спазват
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTIНезнам кой крив кой прав...Ама факта е че са станали много катастрофи...Навярно шофьорите имат вина, но не е нужно някой да загине(макар и по своя вина), че да се ПОДОБРИ този участък! Защото когато се изгуби един човешки живот никой няма да каже, че сам си е виновен или да го съди....
Нека властите направят нещо та дори и РАЗСЕЯНИТЕ шофьори да са в по-голяма безопасност....
Видяхте ли майката с детето??
Сега май ще ви е по-трудно да обвините някой от шофьорите...
Още на почти километър е първия "край на магистрала", после е дублиран и на около 300 метра от кръговото. След това има и последователни знаци за ограничения 90, 60 и т.н. и едва тогава е кръговото.
Тая "майка" просто не ги е спазила и се е опитала да мине през кръговото със 130.
Дано и вземат книжката, щото следващия път ще пребие невинното си дете.
Comment
-
Незнам не съм минавал.... Вие сте обаче...
Просто явно не е достатъчно и разсеяните шофьори не го спазват това...Да направят някакви големи ярко жълти табели с надпис "ОПАСЕН УЧАСТЪК" и нещо такова.... Така като гледам явно наистина има нужда!
Както казах не е нужно някой да се претрепе пък било то и по своя вина!
Ами ако както се движат с 80км и ударят някой идващ по кръговото с предимство...НАправо не ми се мисли....
В чужбина никога няма да оставят един ОПАСЕН участък, казвайки че водачите са сляпи или некадърни... То си е така, но живота е еднакво ценен...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Тоооо с 80км/ч си си направо за трапа там, а те минаващите по кръговото са доволно осторожни. Ако им вземат книжките за живот ше се научат... егати говедото е българина - мисли, че знаците са само за предаване на вторични суровини.... смех !Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
И аз не съм минавал от там още,но от това ,което видях в репортажите, мисля,че проблема е,че хората не са свикнали на тази система с кръговите (която е много ефикасна между другото) , след това е невниманието (защото явно има знаци) и не на последно начина по който е направен самото кръговото. Прави се остров над земята , ако не осветен то поне със светлоотразители ,а не такава дупка ,защото това най-много лъже в един път и се вижда в последния момент.
Comment
-
знаци има но отнемането на предимството на тези, който идват от София не е много логично. Макар че по закон е с предимство този, който вече е навлязъл в кръговото, ние вчера минахме от там и хората навлязли пуснаха цялата колона с предимство
Comment
Comment