Известие

Collapse
No announcement yet.

Получих невероятно пожелание за Р.Д.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Получих невероятно пожелание за Р.Д.

Днес получих невероятно пожелание за рождения си ден и съм трогнат та държа да го споделя.
    Санде,
    Ч.Р.Д. и нека най-мощния двигател да те ппедвижва към върха, най-стабилното окачване да те държи винаги на прав път, най-якия ксенон да осветява пътя на успеха ти, най-черните гуми да оставят черта след теб в историята, най-силната музика да те съпровожда през целия ти път, който изживей на 10 000rpm.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Fiat Coupe 2.0 16V

ех тоя джек лондон бе
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

т.е. ни напомняш да ти честитим

да добавя значи - най-красивата кола да е в ръцете ти и най-красивата жена да е в краката ти

упс, леле какво казах и аз
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Re: Получих невероятно пожелание за Р.Д.

Първоначално публикувано от rtfm
        Днес получих невероятно пожелание за рождения си ден и съм трогнат та държа да го споделя.
        Санде,
        Ч.Р.Д. и нека най-мощния двигател да те ппедвижва към върха, най-стабилното окачване да те държи винаги на прав път, най-якия ксенон да осветява пътя на успеха ти, най-черните гуми да оставят черта след теб в историята, най-силната музика да те съпровожда през целия ти път, който изживей на 10 000rpm.

Да си жив и здрав колега. Само хубави работи да ти се случват!!!
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Мерси, мерси.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

РД значи а ?
            Ми Жив и Здрав да си.
            И си чети user manuals
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

Re: Получих невероятно пожелание за Р.Д.

Първоначално публикувано от proper
                Първоначално публикувано от rtfm
                Санде,

Да си жив и здрав колега. Само хубави работи да ти се случват!!!
                Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                sigpic

Comment

Working...
                X