Известие

Collapse
No announcement yet.

търговци на автомобили

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• търговци на автомобили

здравейте,
    аз в крайна сметка не си купих алфа, въпреки че толкова изках, но все пак определено съм от вашия отбор (ще ми дишате задните светлини
    изкам да задам към форума един риторичен въпрос:
    защо търговците на автомобили са според мен една гадна измамна и морално изпаднала паплач.
    един gsm струва средно 400 лв, но там получаваме ебати обслужването, а докато си си купуваме автомобил (говоря втора употреба) срещу нас седи един.........не подлежащ на коментар, всички си ги знаем.
    та нали покупката на автомобил е свързан със страшно много важни неща- повечко пари, време,(дори човешки животи) нерви, ангажиране на познати, отпуски и.....какви ли не други?
    защо, защо, защо?

еми щом не си си купил алфа как може да си от нашия отбор и какво си си купил ако въобще си купил нещо?само без да лъжеш моля
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Трябва да се разходиш до някоя автоморга и да видиш там какви ги има. Най-големите измекяри и примати от раздела "човекът-българин и автомобилът". Моето обяснение е следното: просто в автобизнеса винаги са се въртяли мръсни пари, а хората по тазя част не са академици, а най-често необразовани и крайно непочтени бунаци. Ориенталщината е тотална в автобизнеса тук. Битуват и предрасъдъци относно марките автомобили и шофьорите им. Видите ли тези, които карат немски возила са глупаци и селяни, а алфаджиите примерно - каймакът на автообществото. Е, да ама не. Що муцуни се врат в прекрасните италианки - ум да ти зайде. Прости, прости и злето. С нищо не се различаваме, то и във форумът напоследък се очертават някои, хм, подобни тенденции. Почети малко и ще схванеш за какво иде реч.
      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

е аз само не разбрах каква точно е темата ...
        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
        Fiat Bravo - 1,6
        Hyundai i20 - 1,2

Comment

Аз така го виждам,отиваш да си купиш ГСМчето за 400лв от магазин ама НОВ нали така,ха сега отиди в някой шоурумче и си вземи една нова кола и да видим дали няма да си вежли и усмихнати консултант продавачите нали ми схващате мисълта
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
          Alfa Romeo 33

Comment

Ха-ха Много вярно!
            Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
              Аз така го виждам,отиваш да си купиш ГСМчето за 400лв от магазин ама НОВ нали така,ха сега отиди в някой шоурумче и си вземи една нова кола и да видим дали няма да си вежли и усмихнати консултант продавачите нали ми схващате мисълта
              Ще се учудиш ако разбереш колко малко запознати са консултантите продаващи нови автомобили , как не те бръснат за това какво искаш и гледат да ти пробутат това което им е по изгодно без да те слушат какво искаш - и накрая чакаш 3-6 месеца да ти доставвят новата кола , тя като пристигне пък се оказва , че не е с екстрите които си искал и салона вместо черен е син да речем.задължават те дая вземеш с аларма от тях за което доплщаш 250 - 400 лева и установаваш че монтират аларми с цена на илиенци по 50 лева.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
              X