Известие

Collapse
No announcement yet.

Застраховки: фирми, условия, трикове..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Застраховки: фирми, условия, трикове..

Отварям темата, понеже май си има разни тънкости при изплащане на щетите в различните фирми и всички си имат врътките за отказване да плащат щети, фирми много с различни проценти и т.н.
    Споделете кои фирми ползвате вие, разни истории с разправии по застраховките, неща които не трябва да се казват при щета.. и умишлено нанасяне на такава, с цел да се смени вече стара част... Не е етично, но все пак, да поговорим по темата.
    ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

Аз съм в ДЗИ втора година, не са ме преебавали досега, колата е застрахована срещу кражба в Булинс и няма ядове...

Доволен съм от тях, даже вчера бях там щото си счупих бронята в една дупка, ще я пръскат цялата.
    sigpic
    === 75 1.8 T '86 ===
    === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

а за каското?как мислите заслужава ли си?Слушъл съм много неща от сорта,че ако не си направил каско ще те "принудят"да го направиш! Дори познавам хора от София които си изпатиха по следния начин! Има ли полза от него по принцип и как стоят нещата горе-долу?Какъв е процентът от стойноста на оценката на колата,който се заплаща и като цяло заслужава ли си?
      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Аз бях във Витоша АД - 9%
        ДЗИ е 7%
        Армеец е 6,65% някъде
        Левски Спартак е 5% :>

на първото ми платиха щетата за задния светлоотразител над номера на стойност 250 лв, същия ден в който си го купих от посочения от тях магазин.
        ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

Comment

Значи и аз като Dexer съм в ДЗИ
          От една страна имам познат там, от друга плащат добре и доста бързо а и % за коли над 10год. е добър
          Първата година бях в БУЛИНС, ама много бавят щетите, а и за 1 халоген ми платиха 60лв. Добре, че има 2-ра употреба, че новият е около 100 Циганят се към по-старите коли
          sigpic

Comment

Re: Застраховки: фирми, условия, трикове..

Първоначално публикувано от poznai
            Отварям темата, понеже май си има разни тънкости при изплащане на щетите...врътките за отказване да плащат щети, фирми много с различни проценти...неща които не трябва да се казват при щета.. и умишлено нанасяне на такава, с цел да се смени вече стара част... Не е етично, но все пак, да поговорим по темата.
            Темата е много обширна. Има много трикове да измамиш застрахователя и да те измами той самия

В CrashBG Форуми има такава тема, задайте въпросите си конкретно ТУК и ще ви бъде отговорено. Нека съберем всичко по-темата на едно място

Comment

Аз също съм в ДЗИ и съм застраховал доста хора там и за сега не е имало проблем, а сега са намалили тарифите.
              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от moni_bul
                Аз също съм в ДЗИ и съм застраховал доста хора там и за сега не е имало проблем, а сега са намалили тарифите.
                Ами какви са им новите тарифи
                Колеги пишете по-подробно, какви са условията, какви са %, кои компании са по-изгодни за нови или стари коли Нали за това е отворена темата Нека бъдем полезни на всички
                Ако има застрахователи сред нас, което не се съмнявам, нека да споделят малко повече Да кажат какви отстъпки ще дават Има си обаче правила в този форум за реклама, така че ги спазвайте
                sigpic

Comment

Това не е реклама просто знам какви са новите тарифни числа:
                  ДЗИ
                  до 3г. - 5,9%
                  над 3 до 10г. - 6,5%
                  над 10г. - 8,5%
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                  X