Известие

Collapse
No announcement yet.

Отнемане на точки за радар детектор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отнемане на точки за радар детектор

МВР подготвя наредба, която ще влезе в сила до 2 месеца

...
    В проекта са вкарани и няколко нови нарушения, за които вече ще се отнемат контролни точки. Сред тях е използването на устройство, което предупреждава шофьора, че наблизо има полицаи с радар. Въпреки че това приспособление се продава навсякъде по пазарите, от КАТ твърдят, че то смущава дейността на радарите и е нарушение на правилата. Ако полицаят намери такова в автомобила, ще отнеме цели 10 точки от контролния талон на шофьора.
    ...

http://www.monitor.bg/article?sid=&a...cid=1&eid=1190

Дано журналиста да бърка
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Надявам се да бърка "радар детектор" с "антирадар". Има голяма разлика, първото предупреждава, второто смущава. А това което се продава е именно детектор, така че какъв е проблема?
    Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

Тез момчета през 2 месеца измислят само нови закони, това да стоиш по цял ден и да се чудиш какво да правиш не е лесна работа. От каде на каде за радар-детектор 10 точки, а за минаване на червено 8, да се чудиш и маеш кое е по опасно!

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Нали трябва да има за какво да рекетират.... иначе и те ще излезат на улицата да протестират за заплати...Така министъра им намира все нови идеи за приходи от месец на месец...
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Мани, ма скоро ще взимат точки и за това, че имаш касетофон в колата

Comment

В нормална държава това би били чудесна идея. Ако не се лъжа в Гърция е така. Само че у нас всички знаят какви са ни контролните органи и как си вършат работата
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Вместо да купят нови радари или да си увеличат честотата с още една, да вкарат в коли от бърза помощ и пожарната радиомаяк , Също и на места с катастрофи или прелези, участъци с ремонтни работи и т.н. , чийто сигнал се приема от този тип устройства(както в САЩ), нашите юнаци тръгнали да ограничават водачите и то за пари в крайна сметка - некадърна работа
              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Не е лошо преди да предлагат, да попрочетат Конституцията .
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

И аз си мисля, че бъркат детектора с антирадара.... но нищо не се знае...

ПС: Никибой в събота беше спрял пред нас в Пловдив
                  1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                  1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                  2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Ми ако се опитат да ги забранят, което ще е противо законно, защотото детекторите въобще не смущават, смотаните им радари, ще пуснем жалба в съда и ако трябва ще стачкуваме.

Да вземат малко да се вразумът тия кретени....
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Цялата работа е ,че като имаш такова устройство контролираш дали изобщо са те засекли или си правят каквото им скимне....
                      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

аз сега нямам радар, но при такъв тъп закон бих си сложил пак акто на старата кола съвсем нарочно и напук на глупоста им....Радара отпред под капака на добро място и с кабелче вътре в купето едно диодче само си свети место диода на радара....без звук... а да търсят умниците има ли радар, няма ли....

Comment

Първоначално публикувано от proper
                          аз сега нямам радар, но при такъв тъп закон бих си сложил пак акто на старата кола съвсем нарочно и напук на глупоста им....Радара отпред под капака на добро място и с кабелче вътре в купето едно диодче само си свети место диода на радара....без звук... а да търсят умниците има ли радар, няма ли....
                          По дискавъри правиха такива експерименти, само че с антирадар. Та ако ще го правиш направо бодни един антирадар да им смущава техния
                          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                            По дискавъри правиха такива експерименти, само че с антирадар. Та ако ще го правиш направо бодни един антирадар да им смущава техния
                            В Нисан-а ми преди си беше с антирадар. Пусках си го с копче от купето и на таблото имаше диодче то дори някой да се вози до мене не може да разбере, че имам антирадар та.......

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                              В Нисан-а ми преди си беше с антирадар. Пусках си го с копче от купето и на таблото имаше диодче то дори някой да се вози до мене не може да разбере, че имам антирадар та.......
                              Ами ако въведат това направо ще си сложа АНТИРАДАР а не радар детектор. Пак е по-добре отколкото да ти вземат книжката за 3 месеца
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                              X