Известие

Collapse
No announcement yet.

Обичате ли да мръзнете и да стържете замръзнали стъкла?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    аз обичам да мързна и да стържа стъкла

Мн. ясно нали си с 159-ка - само като я гледаш от вън и се стопляш
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

Абе братлета щом и аз зех да се замислям за една Вебасто начи работата е дебала...

Иначе на Пинко за темата, много е полезен на форума тоя заклет алфист
      Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 10:45.
      SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
      SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
      SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Само да се включа и аз
        Аз си взех модул за палене на колата от дистанционното. Също може да му се задава и в колко часа да запали колата.
        Това е комлект аларма и модул за палене. Цялата глезотиика ми излезна $ 75.00 плюс доставка към $30.

Има ги в ebay. китайските са. Има и по-скъпи и бих казал че си заслужават, но аз минах ефтино.
        Запалена кола на място гори колкото печката, и върши същата работа
        Подарих и на един приятел и е много доволен, той е с 164 бензин/газ.
        Няма отказване.
        Ето и линк на това което аз си взех: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-L...Q5fAccessories

На дистанционото показва дали колата е запалена, ако случайно се включи алармата ви писка и показва каква е причината. Отваряне на багажника си има, плюс че можете да си настроите да включва някои аксесоар, като нагряването на задния прозорец.

Да добавя и че срещу смешна сума можете да си вземете и модул за вдигане/сваляне на прозорците автоматично.
        Не е най-добрата, но за тези пари няма какво да се коментира.
        Линка който съм дал е на друг продавач и е малко по-скъпа, но и сами може да се поровите

Ето линк и към други подобни:
        http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trk...All-Categories
        Alfa Romeo - 166, 2.4 JTD
        Малагути Мадисон 400 cc.

Comment

Първоначално публикувано от rodeff Покажи съобщение
          Само да се включа и аз
          Аз си взех модул за палене на колата от дистанционното. Също може да му се задава и в колко часа да запали колата.
          Това е комлект аларма и модул за палене. Цялата глезотиика ми излезна $ 75.00 плюс доставка към $30.

Има ги в ebay. китайските са. Има и по-скъпи и бих казал че си заслужават, но аз минах ефтино.
          Запалена кола на място гори колкото печката, и върши същата работа
          Подарих и на един приятел и е много доволен, той е с 164 бензин/газ.
          Няма отказване.
          Ето и линк на това което аз си взех: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-L...Q5fAccessories

На дистанционото показва дали колата е запалена, ако случайно се включи алармата ви писка и показва каква е причината. Отваряне на багажника си има, плюс че можете да си настроите да включва някои аксесоар, като нагряването на задния прозорец.

Да добавя и че срещу смешна сума можете да си вземете и модул за вдигане/сваляне на прозорците автоматично.
          Не е най-добрата, но за тези пари няма какво да се коментира.
          Линка който съм дал е на друг продавач и е малко по-скъпа, но и сами може да се поровите

Ето линк и към други подобни:
          http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trk...All-Categories
          Ако можеш дай някакви актуални линкове, че тези са Page Not Responding

Comment

Аз лично нямам този проблем,защото Алфата винаги е в гаража

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Миналия месец един колега си докара Пежо 306 седан 1.9 ТД от Австрия,и се оказа че има същата печка като на ПИНКО,и като гледам значи си е купил печката и са му подарили колата
              TIPO 2.0 91g.
              PUNTO 1.2 04 g.
              156 1.8 TS 00g

Comment

Да вдигна темата малко....
                Т'ва печката е луда работа... страдам по една Каризма 1.6 с webasto...

Някой да знае актуални цени ?

Comment

Бащата има едно ванче ситроен евазион, сложихме му такава печка около 1000лв излезе във Варна я слагаха. Няма дистанционно, но е густо, мн топли!
                  Екстрата си заслужава ако ще стоиш дълго в колата без да е запалена например.
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

не бих се и замислил за миг,даже ако имах парите.почвам да пускам тото страшна гъзърия.
                    те някой толкова за озвучаване на кола дават.
                    печката е супер,почвам да спестявам.
                    brava 1.4 sx
                    alfa 156 1.8

Comment

Колега , каде си служил , че и аз там някаде дигах на ЗИЛ-а
                      Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Във Варна, мога да ти намеря номерче, около 1000 лв по спомен, но може и 800 да беше, не помня вече.
                        Вече втора зима няма грешка, мн малко гори.
                        Е нямам дистанционно, но за сметка на това е ефтинко.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

И аз да се похваля , че сложих на 147-цата печка , припадна ми един Eberspächer D5W за много изгодна цена 150лв. и и естествено не се мислих много , взех го малко на риск защото не се знаеше дали работи и нямаше нито пулт за управление нито дистанционно , оказа се че всичко си му е наред и след двудневни мъки и попържни по италианската инжинерна мисъл и намерихме място и монтирахме , проблема с управлението реших с това работи идеално до 60-70 метра не показва градуси , но всичко ми излезе 200лв. Печката пали и след като достигне определена температура антифриза пуска вентилатора на климатика за да сгрее купето. Не я изчаках да видя дали ще угасне сама при достигане на някаква температура , но предполагам че го прави . След като я спрях с дистанционното тя продължи да обдухва 1-2 минути и чак тогава спря. Сега зимата неможе да ме изненада
                          Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Вчера си монтирах подгрев на антифриза от пежо/ситроен със 4 свещи по ~170 вата.
                            Още не е свързано управлението , че не остана време - като съм готов ще дам резултати.
                            Attached Files
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

и на мен ми е минавало през ума,но 4 по 170в са 680вата,а това са 56ампера/час,кво праиш с акумулатора,всяка вечер зареждаш????
                              brava 1.4 sx
                              alfa 156 1.8

Comment

Първоначално публикувано от koko156 Покажи съобщение
                                и на мен ми е минавало през ума,но 4 по 170в са 680вата,а това са 56ампера/час,кво праиш с акумулатора,всяка вечер зареждаш????
                                Колега, провери колко А е алтернатора на дизеловите версии
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X