Известие

Collapse
No announcement yet.

Евтин екшън - made in BG

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Евтин екшън - made in BG

Още съм афектиран от случката преди малко!

Русе. Събота, 11:15 часа, спокоен студен есенен ден. В такси съм и отивам към центъра. Чакаме на новото кръстовище на Кауфланд по Липник. Спи ми се и дремуцам кротко и блажено с полуотворени очи, в блянове за нова кола Точно насреша в другата лента за движение на първо място стои малък сребърен хюндай отдясно, до него - старичък сив Опел Вектра и си чакат зеленото. Тъкмо потегляме и от тяхната посока се чува свирене на гуми Някакво Ауди А4, черно, на десетина години, се опитва да мине между тях и естествено шибва брутално Хюндайчето То се дръпва леко напред, Аудито кривва наляво и обира вратите на Опела. После едвам се изстъргва между тях двамата и потегля напред. След него някакъв идиот с вече не знам каква кола беше, понеже заминаваме напред, удря Хюндая отзад при някаква гениална "маневра" с мръсна газ, не остава длъжен и на Опела. Тръгнал е сигурно да догонва Аудито.
    Половин час по-късно се връщам, на спирката до кръстовището стоят само Опела и Хюндайчето, полиция няма, само камара сеирджии.
    А аз сега като стоя пред покупката на кола се замислих какво ще правя на мястото на потърпевшите. С тези идиоти, които са се наместили в 12 годипни Аудита и са се самозабравили. Ами честно казано ще ми падне пердето и няма да ми пука за полиция и наказания, то и без това като гледам полиция НЯМА. Всеки да се оправя сам и да прилага правилото на джунглата. А аз ще си нося една щанга, за да го прилагам по-болезнено и убедително.
    Колеги, господ да ни пази от такива псевдомутри! И си носете по нещо тежко, за всеки случай!
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
    Alfa Romeo 146 ti

пуцане трябва!!! затова едно пуцало в лявата врата!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Преди години аз си се развозвам из Центъра по среднощ и гледам двама си карат един до друг и се търкат като пичета в дискотека ... 15 мин по-късно минавам наблизо и тия двамата спрели , на единия лявата страна като войнишко канче , на другия - другата ... + патрулка

Comment

Абе не знаеш идиотът отзад, с неизвестната кола, за какво е гонил аудито Щото на мен малко гангстерско ми звучи така
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

щот сигурно му се е правил на шофер по-рано!!

Comment

съвсем нормално... видял си малко повече идиоти на едно място
            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от jorko
              Преди години аз си се развозвам из Центъра по среднощ и гледам двама си карат един до друг и се търкат като пичета в дискотека ... 15 мин по-късно минавам наблизо и тия двамата спрели , на единия лявата страна като войнишко канче , на другия - другата ... + патрулка
              И аз гледах същата случка само че в Пловдив, между такси и друга кола
              Fiat Punto 1.9 JTD
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
              sigpic

Comment

Working...
              X