Известие

Collapse
No announcement yet.

Служебни коли

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Служебни коли

Първоначално публикувано от nkn66
    Мисля да се доверя на момчетата от Drag power, скоро ще ги навестя отново да видиме кво ще ми кажат за този мотор! Дали има смисъл да го взимам, но досега всички викаха "Ако беше турбо мотор" е сега ще взема турбо мотор да видиме! Добре, колеги мотора на VW 1.8 150кс по- добър ли е от тоя на Алфата, щото в проспиид и в драг ми предложиха Голф или А4 1.8Т , а аз мисля че тоя мотор е по-добър и по-става за правене! Вие как мислите по тоя въпрос?
    Ами , колега мойто скромно мнение е ,че мотора на Фолксваген ще иЗкара доста повече от тоя на Фиат, особенно като ще се пипа, 1.8 Турбо става около 300коня и дори можеш ежедневно да си го караш, За тоя на Фиат ми е малко сумнително

Първоначално публикувано от pr_00f
    Мерси колега, ако стане работата ще почерпя!
    156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от Venci
      nkn66, просто си нямаш на представа с какво искаш да се захващаш. Казвам ти го като на приятел. Поне имаш ли друга кола, която да караш докато тази седи в бокса. Това не е работа за 1 ден. Ще излезе луди пари. Все пак да не забравяме, че нов такъв мотор едва ли ще намериш, а като взимаш втора употреба, ако не го ремизираш е равносилно да правиш всичко двойно.
      точно моето мнение. Нито скоростната кутия пасва, нито някаква електроника итн. И трябва да намериш някой луд дето да ти го напрвави това. И като сметнеш парите, направо можеш да си купиш нещо бързо
      Alfa 164 3.0
      Alfa 90 2.5
      Alfa 33 16v
      Fiat Cinquecento Sporting

който намери правописни грешки може да ги задържи

Comment

Първоначално публикувано от petko
        Мисля да се доверя на момчетата от Drag power, скоро ще ги навестя отново да видиме кво ще ми кажат за този мотор! Дали има смисъл да го взимам, но досега всички викаха "Ако беше турбо мотор" е сега ще взема турбо мотор да видиме! Добре, колеги мотора на VW 1.8 150кс по- добър ли е от тоя на Алфата, щото в проспиид и в драг ми предложиха Голф или А4 1.8Т , а аз мисля че тоя мотор е по-добър и по-става за правене! Вие как мислите по тоя въпрос?
        Ами , колега мойто скромно мнение е ,че мотора на Фолксваген ще иЗкара доста повече от тоя на Фиат, особенно като ще се пипа, 1.8 Турбо става около 300коня и дори можеш ежедневно да си го караш, За тоя на Фиат ми е малко сумнително
        И откъде си толкова уверен,че мотора на VW е по добър,виждал ли си в6 турбо въобще
        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
        BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Abarth
          И откъде си толкова уверен,че мотора на VW е по добър,виждал ли си в6 турбо въобще

освен това е глупост като кажеш Фиат. Този двигател е толкова Алфа че повече не може и да бъде!
          Alfa 164 3.0
          Alfa 90 2.5
          Alfa 33 16v
          Fiat Cinquecento Sporting

който намери правописни грешки може да ги задържи

Comment

Абе Петко, а твоя французки дизел колко ще изкара според теб?

Тва, дето го караш, е дизелов матор на Рено, разработен преди 25 и повече години...

Никак не е лош, но е доста древна конструкция.
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Тия шваби не могат да се мерят с италианските бегачки
              Друг е въпроса че българските "майстори" са свикнали да правят тунинг на немските коли и до някъде се получава,но това е защото нямат "достъп" до Алфа То на една алфа почти нема кво да се направи по визията, но и големите мотори са си достатъчно добри.
              Мисълта ми беше, че в БГ. трудно ще намерите кой да ви направи качествен тунинг на двигателя! Дори не могат го изчислят
              Моля да не се обиждат тези които са способни
              Alfa Romeo 164super

Comment

Ами да Знам, че е на рено, че и скоростите са на рено даже
                Но например мога да правя сравнение с тоя ретро диЗел и такъв на Фиат 1.9 16 дето го имам служебен и мога да кажа, че френския е по тих а и харчи по малко, а пък За колата като цяло , сглобка и т.н. вобще и сравнение не може да има, ама ти като работиш в Билд си наясно с тея неща. АЗ въпреки това харесвам Алфа, но не мога да скрия , че има повече отрицателни отколкото положителни качества.
                Ние имаме около 14 фирмени коли и само една Алфа 156 и то понеже аЗ лобирах да се купи и сега и сърбам попарата, е може ли на 60.000 километра да даде фира спирачен апарат, при това колата се кара само на аутобан софия до виена почти всяка седмица, а За това, че тук таме ръждясва не смея и да спомена.
                Дано само нещо друго не Замине, че гаранцията иЗтече и ще се бъркам аЗ За ремонти, така е при нас получаваш каквато кола искаш ама след гаранцията ако се счупи си плащаш сам, не е нужно специялно на теб да споменавам, че колегите с А4 или Тойота Корола не са виждали сервиЗ. Абе дано иЗкара още година и малко, ние ги сменяме на 5 години

Comment

...... въпреки това харесвам Алфа, но не мога да скрия , че има повече отрицателни отколкото положителни качества.
                  Ние имаме около 14 фирмени коли и само една Алфа 156 и то понеже аЗ лобирах да се купи и сега и сърбам попарата, е може ли на 60.000 километра да даде фира спирачен апарат, при това колата се кара само на аутобан софия до виена почти всяка седмица, а За това, че тук таме ръждясва не смея и да спомена.
                  Дано само нещо друго не Замине, че гаранцията иЗтече и ще се бъркам аЗ За ремонти, така е при нас получаваш каквато кола искаш ама след гаранцията ако се счупи си плащаш сам, не е нужно специялно на теб да споменавам, че колегите с А4 или Тойота Корола не са виждали сервиЗ. Абе дано иЗкара още година и малко, ние ги сменяме на 5 години
                  Плюс това като гледам из форума нещо много често почнаха да се отварят двигатели и да се правят ремонти и то на сравнително нови коли
                  155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

не е до новите алфи или до двигателите им а от маисторите е проблема аз вчера се позанимавах с едно спаидерче и мога да кажа само че на 120 000км немска кола изглежда като нова в сравнение с тоя екзотичен кабриолет просто гледна точка

Comment

Но например мога да правя сравнение с тоя ретро диЗел и такъв на Фиат 1.9 16 дето го имам служебен и мога да кажа, че френския е по тих а и харчи по малко, а пък За колата като цяло , сглобка и т.н. вобще и сравнение не може да има, ама ти като работиш в Билд си наясно с тея неща. АЗ въпреки това харесвам Алфа, но не мога да скрия , че има повече отрицателни отколкото положителни качества.
                      Колега нещо историите не ти се навързват....156тица в гаранция в момента от къде я намерихте

Това за ръждата, да ако колата е била смазвана и нещо е правено по нея.

За Рено да това е един "чудесен" автомобил който се надявам никога да не карам.
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                        Колега нещо историите не ти се навързват....156тица в гаранция в момента от къде я намерихте

Това за ръждата, да ако колата е била смазвана и нещо е правено по нея.

За Рено да това е един "чудесен" автомобил който се надявам никога да не карам.

Аз незнам много за марката Алфа,но погледнах в един сайт и там пише,че 156 се произвежда да 2005 г. Колегата каза,че гаранцията й вече е изтекла
                        ...Дано само нещо друго не Замине, че гаранцията иЗтече и ще се бъркам аЗ За ремонти, така е при нас получаваш каквато кола искаш ама след гаранцията ако се счупи си плащаш сам...
                        Писал е още,че сменят колите на 5 години и тая трябва да изкара още 1 г. демек я имат от 4 години или казано друго яче колата е произведена/закупена 2003-2004 г.Незнам какво толкова не се връзва
                        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Няма никакво значение. Да се започва безмислен спор е безсмислено.

Друго си е едно Ауди А4.....да си го правиш всеки месец
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                            Няма никакво значение. Да се започва безмислен спор е безсмислено.

Друго си е едно Ауди А4.....да си го правиш всеки месец
                            Прав си,че няма смисъл.Всеки си има мнение,а моето е изградено на база прочетеното във форума,а не от личен опит
                            Нямам никаква представа при Ауди как стоят нещата,просто споделям мнението на колегата petko.
                            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
                              Нямам никаква представа при Ауди как стоят нещата,просто споделям мнението на колегата petko.
                              Аз имам. Зле. Баща ми работи във ФВ сервиз, та ми е разправял разни работи. Хубавото при тях е, че им се прецакват моторите още докато са в гаранция.
                              А иначе сериозно- всички нови коли, и евтини, и скъпи, са пълни с електроника. Това е положението. На който не му харесва, да стяга жигулката и да се вози.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                              X