Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос за 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос за 156-ца

дано не е много тъп, обаче това е положението.
    влязах в един спор - има ли 156-ца с 2 врати???? моля ви кажете ми и дайте снимка ако е така. защото аз не съм чувала за такова животно и като гледам даже и WRC 156-ците ги гледам са си стандартни с х4 врати......
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

доста хора като не видят дръжките на задните врати и мислят че е двувратка; )))

няма 156 с 2 врати, освен ако не си ги завариш и китосаш отгоре
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: въпрос за 156-ца

Първоначално публикувано от lyuli
      влязах в един спор - има ли 156-ца с 2 врати???? моля ви кажете ми и дайте снимка ако е така. защото аз не съм чувала за такова животно и като гледам даже и WRC 156-ците ги гледам са си стандартни с х4 врати......
      Няма и никога не е имало, даже и като прототип или концепт-кар.

Явно тоя всезнайко, с който спориш, се е заблудил от липсата на класически дръжки на задните врати.
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Re: въпрос за 156-ца

Първоначално публикувано от pinko
        Няма и никога не е имало, даже и като прототип или концепт-кар.

Явно тоя всезнайко, с който спориш, се е заблудил от липсата на класически дръжки на задните врати.
        Или пък може да е попаднал на някоя снимка правена на фотошоп,аз съм виждал много сполучливи.
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

ох, добре, значи не съм съвсем изкуфяла
          той твърди, че я е видял (и то 2 такива!!!) на Горубляне!!!!!!!! чудя се какво може да е видял, може би друга кола..... пишело "156 twin spark GT"
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Много хора въобще не са в час с моделите на Алфите , така че не се чуди. А за дръжките
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
              Много хора въобще не са в час с моделите на Алфите , така че не се чуди. А за дръжките
              странното е че тоя човек е имал Джулия на времето и се пише стар алфист.........

Comment

"156 twin spark GT"
                А може да бърка ГТ с 156 - кви са тия надписи - хем 156 хем ГТ
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Хаха, заблудил се е човека.
                  Съвсем скоро един колега, разбиращ от коли, се опита да влезне в колата ми през предната седалка, защото задна врата нямало
                  sigpic
                  Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

може да е видял 147? и да му се е сторила голяма и да я помислил за 156
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

А, може и идея да си няма от номерацията на моделите на Алфа...... както аз идея си нямам от номерацията на магарцедесите......
                      Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                      Alfa Romeo 90 2.0 '87
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                        "156 twin spark GT"
                        А може да бърка ГТ с 156 - кви са тия надписи - хем 156 хем ГТ
                        еми и аз това си помислих, обче колата струвала 7-8 хил., което е твърде малко за ГТ...... направо незнам. ако е било 156 ГТА, но и тя има задни врати + че не може да е на такава цена.....

Comment

Първоначално публикувано от Roberta
                          Хаха, заблудил се е човека.
                          Съвсем скоро един колега, разбиращ от коли, се опита да влезне в колата ми през предната седалка, защото задна врата нямало
                          xaxa това ме уби, като си докарах моята беше към 12-12.30 тъмно като в г.., и на другия ден дедо ми вика, абе хубава кола, ама защо си взел с 2 врати, ядосва се човека, и като видя, че има и отзад , хехе, а в багажника ми бяха сложени 10 кутии с прах за пране от Германия, и като тръгнах към нас, един съсед полицай казал на баща ми, ей как мирише, сигурно нещо му слагат на катализатора ароматизират го
                          sigpic
                          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                          0889 636 093

Comment

прост народ -слаба дьржава.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Не се учудвам почти всеки, който за пръв път влиза в колата ме кара да му мръдна предната седалка за да седне отзад. Рибата избиха обаче двама турци- седят гледат колата и си говорят нещо без да знаят, че ги слушам и накрая единят каза "Аааа джам-дръжка"
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                              X