цената е хубава .... кой ще ги поръча ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как Ви се струва идеята ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от spe4elistПроизвежда пластмасовата табелка и прави и стикера с надписа на тази цена за 1 бр.sigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elistПървоначално публикувано от castelloАз съм си направил такава с ника ми от форума, но излиза по скъпо.Ако има кой да ги прави за по 2лв. е мн добре.
Няма да ги правим на въпрос тези стотинки са
Цената е супер.Даже си е като за без цена...AR 166-ex, FIAT Coupe VFD-ex
Comment
-
аз направих такива на Екстрийм Тунинг
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0аз направих такива на Екстрийм Тунингса ша сложа и на Половеря
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elistПроизвежда пластмасовата табелка и прави и стикера с надписа на тази цена за 1 бр.Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Има ли активни колеги от Пловдив да разучат на място въпроса? Нов съм в този форум и не познавам никой от колегите от Филибето, за съжаление. Имам името и жисиема на човека ... но сигурно ще трябва да се занесе и логото, предполагам в някакъв електронен вариант, за да се отпечата
Comment
-
Приятели, само имайте едно на ум. По принцип това с надписа е лайсна, която се закрепва със зъбчета в пластмасовата подложка която ви слагат в КАТ с номера. Каквито и лайсни да се произведат няма да пасват на всяка пластмасова подложка, защото някои нямат отворите за закрепване. Според мен най-добре ще е направо да се предвиди, че ще се лепят. Предната подложка може да се смени, но задната се държи с КАТ-аджийския нит през номера и не е препоръчително да се сваля.Alfa Romeo 75 24V
Comment
Comment