If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834 ex Alfa 166 2.0 T.Sparkex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др
Приятели, само имайте едно на ум. По принцип това с надписа е лайсна, която се закрепва със зъбчета в пластмасовата подложка която ви слагат в КАТ с номера. Каквито и лайсни да се произведат няма да пасват на всяка пластмасова подложка, защото някои нямат отворите за закрепване. Според мен най-добре ще е направо да се предвиди, че ще се лепят. Предната подложка може да се смени, но задната се държи с КАТ-аджийския нит през номера и не е препоръчително да се сваля.
................... издразни ме факта ,че са ми сложили лепенка без да ме питат .....какви са тия своеволия..... все пак колата е моя ,а не тяхна ........и то на боята ,а не на номера ....... ако искам да го махна, как да процедирам!? Ако ида в 5 различни сервиза и колата ще стане като тунингован ГОУФ 2-ка .........
Добре де, ясно е че почти във всяка рекламна агенция може да направят, да измислим вариант на дизайн. Евентуално едно гласуване във форума и после вече ще се поръча някъде.
Comment