Известие

Collapse
No announcement yet.

Б1 категория (автомобил до 550кг).

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hsr
    Първоначално публикувано от Colombo
    Кви са тия коли, които са по-леки 550kg
    Триколки
    ЗДП уточнява това -
    2. код 73 (подкатегория В1) - триколесни и четириколесни моторни превозни
    средства с електрозадвижване или с двигател с вътрешно горене с работен обем над 50
    куб. см и с конструктивна максимална скорост над 45 км/ч, чиято маса без товар не
    надвишава 550 кг (в случай на електрозадвижване не се включва масата на
    акумулаторните батерии); ...

Comment

Първоначално публикувано от jorko
      Триколки
      ЗДП уточнява това -
      средства с електрозадвижване или с двигател с вътрешно горене с работен обем над 50
      куб. см и с конструктивна максимална скорост над 45 км/ч, чиято маса без товар не
      Туй ясно,но си мисля че колегата питаше КОИ са тези коли под 550 кг.
      Аз закона съм го чел отдавна и смътно си спомням,че имаше някви подкатегории,ама на каква възрас и къде се карат...
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Триколки
        ЗДП уточнява това -
        Туй ясно,но си мисля че колегата питаше КОИ са тези коли под 550 кг.
        Аз закона съм го чел отдавна и смътно си спомням,че имаше някви подкатегории,ама на каква възрас и къде се карат...
        Колегата може сам да намери инфо за тези МПС-та из нета , а дали са евтини, достъпни и т.н. , си решава той ... а това , че споделяш , че си чел ЗДП преди доста време , си е за теб лично ....

Comment

Колегата може сам да намери инфо за тези МПС-та из нета , а дали са евтини, достъпни и т.н. , си решава той ...
          Така или иначе стана въпрос за такива коли,та не е ли много по-лесно да пита тук отколкото да търси из нета.Пък и малко ме съмнява да тръгне да търси да си взима такава кола.Най-вероятно е просто любопитство

.. а това , че споделяш , че си чел ЗДП преди доста време , си е за теб лично .... Confused
          Ей тука неуспях да разбера какво искаш да кажеш.Аз казах,че съм го чел преди време и не помня точно какво пише относно категориите. Сега и мен ли ще ме пратиш да търся из нета? На теб ако не ти се занимава да отговаряш или не сме на твоето ниво-просто недей ! Пък ние ще си се надяваме да се намери някой толкова тъп,колкото нас че да получим отговор на въпросите си

155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Туй ясно,но си мисля че колегата питаше КОИ са тези коли под 550 кг...
            Колегата може сам да намери инфо за тези МПС-та из нета ...
            Ще си потърся наистина информация, че ми стана интересно, не бях се замислял досега. Очаквах някой да даде пример с марка и модел автомобил, ама както и да е.
            Трабантите влизат ли в тази категория? От колите, които съм виждал по пътищата те ми изглеждат най-леки.
            P.S. И трабант не може да се кара с тази категория, към 650 кила излиза.
            Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

Ето с тази се изкарва курса за B1 категория
              FIAT Cinquecento

За друга такава кола която ставала е Текото което било 640кг.
              landikar
              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                FIAT Cinquecentо
                И на колко години се кара и после като навършиш 18 автоматично ли си получаваш "B" или се кара нещо допълнително ?
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                  FIAT Cinquecentо
                  И на колко години се кара и после като навършиш 18 автоматично ли си получаваш "B" или се кара нещо допълнително ?
                  Ми неска цял ден тва чета из интернет.. трябва да имаш 16 години и 9 месеца, и като станеш на 18г се явяваш на някъв изпит и ти е прават B категория книжката
                  И незнам кво да права сега "боксувам на едно място" вие не ми одобрявате решението и се замислям сериозно има ли смисал а и недай боже стане някво ПТП сигорно хич няма да ми е лесно да се оправа после и все пак съм се нагласил да ставам примерен шофьор да спазвам правилата и да карам бавно
                  landikar
                  Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

А ти на колко години си в крайна сметка? Доколкото разбрах ти остават месеци до навършване на 18. Ако е така имай още малко търпение.
                    Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

Ето ти колата за теб http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=63786
                      1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                      1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                      2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от MainaCore
                        Ето ти колата за теб http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=63786

500 куб. 4 к.с. дизелче :P цена 4250 Еуро
                        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

А ти на колко години си в крайна сметка? Доколкото разбрах ти остават месеци до навършване на 18. Ако е така имай още малко търпение.
                          Ами не месеци ами годинка близа, ся съм точно на 16г. и 9 месеца(точно ме зове тая книжка да е взима )
                          И ква е тая машина на времето дет ми предложихте бе няма да хоа на детска градина с нея и 4250 Еуро те в багажника немогат да и се поберат камоли да ги дам за нея
                          landikar

Comment

Daihatsu Move
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Ligier Nova 500 Europe :P
                              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Мисля, че и смарткар-а е под 550 кг. Когато бях на лекции преди 1 година, лектора обесняваше за тази категория, но и на него не му е ясно защо е измислена.
                                Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Working...
                                X