If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
над 75% десен вот това е МОЯТ ГРАД и аз лично се гордея!!! (по никакъв начин не искам да кажа лошо за никого на противното мнение, уважавам позицията на всеки)
аз съм на принципа щом е бил един мандат значи се е наял малко и за другия може и да направи нещо даден човек , а като доиде нов докато го нахраним един мандат пак ще крадне като циганин
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Първоначално публикувано от "75 2.0 turbo":harfs1zx
така като гледам бат БОИКО е вашия човек шопчета
Е то беше ясно, че ще е той. Лично според мен е 3 пъти по-добре Бат Бойко от примерно Червения Бриго Аспарухов или някой ДПС кандидат[/quote:harfs1zx] Честит да ти е Бат Боико Все така да ви управлиава тази гнусна мутра,а Бриго бил лош щoто е червен,до кога тия глупави изводи?
Първоначално публикувано от "75 2.0 turbo":27k5467s
Е то беше ясно, че ще е той. Лично според мен е 3 пъти по-добре Бат Бойко от примерно Червения Бриго Аспарухов или някой ДПС кандидат
Честит да ти е Бат Боико Все така да ви управлиава тази гнусна мутра,а Бриго бил лош щoто е червен,до кога тия глупави изводи?
Първо колега дай да си говорим културно и без обиди. Уважавам позицията ти. Имаш си право на свое мнение. Хубавото е, че 12% мислят само като теб [/quote:27k5467s] Не съм те убидил,и не мисля да го правя. Поправи си само процентите,защото изобщо не са така.Аз лично се радвам че % на хората с леви политически убеждения е доста повече от десните
Първоначално публикувано от "75 2.0 turbo":k30jdkfa
Е то беше ясно, че ще е той. Лично според мен е 3 пъти по-добре Бат Бойко от примерно Червения Бриго Аспарухов или някой ДПС кандидат
Честит да ти е Бат Боико Все така да ви управлиава тази гнусна мутра,а Бриго бил лош щoто е червен,до кога тия глупави изводи?
Първо колега дай да си говорим културно и без обиди. Уважавам позицията ти. Имаш си право на свое мнение. Хубавото е, че 12% мислят само като теб
Не съм те убидил,и не мисля да го правя. Поправи си само процентите,защото изобщо не са така.Аз лично се радвам че % на хората с леви политически убеждения е доста повече от десните[/quote:k30jdkfa]
В България леви няма. Има само възрастни хора пълни с тъга и носталгия. Другите са крадци експоатиращи бедните хора и са по капиталисти от всички ни....в което лошо няма, стига да не демагогстват, че са леви!
Да, всички им се радваме като теб Толкова им се радваме, че през някоя година се им ядем л****** дето ни натворяват....
Колега, всички са крадци и всички лъжат. Номера е поне докато крадеш и работа да вършиш, за която си избран...Тогава никой няма да ти цепи басма.....Но тия само крадат и никога не са могли да управляват държава.
Бойко е мутра наистина.И слава богу, защото ние сме и ще бъдем мутренска, чалгаджийска и ракиена държава и само мъжкари могат да вършат работа покрай краденето. Писна ми от "путьовци" (извинявам се) и псевдо мъже с меки гласчета...
А левите идеи са за пролетариата (работници по фабрики) и бедните. Нито съм едното нито другото. И НЕ искам да съм равен с никого.
П.С. Това е лично мнение и не го налагам на никого! Аз не съм закостенял мозък и цял живот да тъпча на едно место. Ако Бойко ме издразни за нещо, на момента ще си кажа Негативното мнение и ще го хуля, но към настоящия момент е правилният избор за Мен!!!
Първоначално публикувано от "75 2.0 turbo":1j80kwxg
Първо колега дай да си говорим културно и без обиди. Уважавам позицията ти. Имаш си право на свое мнение. Хубавото е, че 12% мислят само като теб
Не съм те убидил,и не мисля да го правя. Поправи си само процентите,защото изобщо не са така.Аз лично се радвам че % на хората с леви политически убеждения е доста повече от десните
В България леви няма. Има само възрастни хора пълни с тъга и носталгия. Другите са крадци експоатиращи бедните хора и са по капиталисти от всички ни....в което лошо няма, стига да не демагогстват, че са леви!
Да, всички им се радваме като теб Толкова им се радваме, че през някоя година се им ядем л****** дето ни натворяват....
Колега, всички са крадци и всички лъжат. Номера е поне докато крадеш и работа да вършиш, за която си избран...Тогава никой няма да ти цепи басма.....Но тия само крадат и никога не са могли да управляват държава.
Бойко е мутра наистина.И слава богу, защото ние сме и ще бъдем мутренска, чалгаджийска и ракиена държава и само мъжкари могат да вършат работа покрай краденето. Писна ми от "путьовци" (извинявам се) и псевдо мъже с меки гласчета...
А левите идеи са за пролетариата (работници по фабрики) и бедните. Нито съм едното нито другото. И НЕ искам да съм равен с никого.
П.С. Това е лично мнение и не го налагам на никого! Аз не съм закостенял мозък и цял живот да тъпча на едно место. Ако Бойко ме издразни за нещо, на момента ще си кажа Негативното мнение и ще го хуля, но към настоящия момент е правилният избор за Мен!!![/quote:1j80kwxg]
Много добре написано колега, напълно подкрепям!!!!
Първоначално публикувано от "75 2.0 turbo":jgwn4471
Не съм те убидил,и не мисля да го правя. Поправи си само процентите,защото изобщо не са така.Аз лично се радвам че % на хората с леви политически убеждения е доста повече от десните
П.С. Това е лично мнение и не го налагам на никого! Аз не съм закостенял мозък и цял живот да тъпча на едно место. Ако Бойко ме издразни за нещо, на момента ще си кажа Негативното мнение и ще го хуля, но към настоящия момент е правилният избор за Мен!!![/quote:jgwn4471]Над 120год лявата идея съществува и никога няма да исчезне,видяхме десните какво представлиават и колко време съществуваха.Колега знаи че България не е горящата Калифорния за да бъде управлявана от един пожарникар развит до раменете
Между другото не знам дали знаеш,но в Италия,Испания и много други държави в момента е ляво управление,а там едва ли живеят само бабички и бедняци Аз нито работя вав фабрика,нито съм беден(ако ми намекваш нещo-ти започваш с убидите) имам частен бизнес и подсигурявам работа на 63 човека,но това не ми пречи да мислия че социалното управление е много по добро от мутренското
Между другото не знам дали знаеш,но в Италия,Испания и много други държави в момента е ляво управление,а там едва ли живеят само бабички и бедняци Аз нито работя вав фабрика,нито съм беден(ако ми намекваш нещo-ти започваш с убидите) имам частен бизнес и подсигурявам работа на 63 човека,но това не ми пречи да мислия че социалното управление е много по добро от мутренското
Ти изцяло си се объркал за всичко човек, мъглата е пълна......... но щом работи схемата за теб, давай докато действа
Как не те беше грях точно Италия и Испания да ми дадеш за пример дето са единствените държави с Мафия по силна от нашта, която движи правителствата....
Убеди ме колега! От днес съм Комунист. Предлагам спешно да ти национализираме фирмата, да национализират и моята и да раздадеме всичко на мързелите и на безделниците! Равенство за Всички!!! Венсеремус.! не мога да повярвам просто, че частник може така да мисли.....
П.С. Спора за мен е приключил и няма да ти отговарям, за да не пълним Форума с демагогия. Успех ти желая! Ако съм те засегнал с нещо ти се извинявам и предлагам партията да ме порицае!
Comment