Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще избираме ли кмет ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от proper
    Първоначално публикувано от tifoza
    Между другото не знам дали знаеш,но в Италия,Испания и много други държави в момента е ляво управление,а там едва ли живеят само бабички и бедняци Аз нито работя вав фабрика,нито съм беден(ако ми намекваш нещo-ти започваш с убидите) имам частен бизнес и подсигурявам работа на 63 човека,но това не ми пречи да мислия че социалното управление е много по добро от мутренското
    Ти изцяло си се объркал за всичко човек, мъглата е пълна......... но щом работи схемата за теб, давай докато действа

Как не те беше грях точно Италия и Испания да ми дадеш за пример дето са единствените държави с Мафия по силна от нашта, която движи правителствата....

Убеди ме колега! От днес съм Комунист. Предлагам спешно да ти национализираме фирмата, да национализират и моята и да раздадеме всичко на мързелите и на безделниците! Равенство за Всички!!! Венсеремус.!
    не мога да повярвам просто, че частник може така да мисли.....

П.С. Спора за мен е приключил и няма да ти отговарям, за да не пълним Форума с демагогия. Успех ти желая! Ако съм те засегнал с нещо ти се извинявам и предлагам партията да ме порицае!
    Щом за теб Италия и Испаниа се управлява от мафия наистина и аз няма какво да добавя.Само се учудвам как може интелегентен(поне мое мнение)човек като теб да мисли и разсаждава по този начин.Ти в кои век живееш? Да ми говориш че мафията управлява развити страни като Италия и Испания е абсурдно и несериозно.Може да е било така в миналиа век но сега.... Да ми говориш за национализиране на фирми....Смешно е! Никои не ти говори за някакав долнопробен комунизам Но фразата"които не скача е червен"мислех че вече е един смешен мит,но явно някои хора живеят в миналото...... ТОЧНО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ И НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕМ ИТАЛИА ИЛИ ИСПАНИЯ ИЛИ ФРАНЦИЯ ИЛИ КОЯТО И ДА Е.......

Comment

Гледам интересна темичка сте си заформили.

Лично за мен не е от голямо значение кой ще е кмет, защото и при един или при друк кмет, аз ще се опитам да си оправя нещата около пространството в което живея и работя. Има си начини и може да се направи, естествено щеше да е по-лесно ако кмет беше интелигент и образован човек.

Относно тона в темата, МОЛЯ по-спокойно или пишете нормално или темата ще бъде метната в коша.

По интересна тема би било какво съм направил аз за моя град???
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Между другото не знам дали знаеш,но в Италия,Испания и много други държави в момента е ляво управление,а там едва ли живеят само бабички и бедняци Аз нито работя вав фабрика,нито съм беден(ако ми намекваш нещo-ти започваш с убидите) имам частен бизнес и подсигурявам работа на 63 човека,но това не ми пречи да мислия че социалното управление е много по добро от мутренското
        Викаш нека да е социализъм, ама не точно, а малко по друг. Че ако можа да си и партиен секретар. Нещо не ти схващам напълно идеята....
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33
          Викаш нека да е социализъм, ама не точно, а малко по друг. Че ако можа да си и партиен секретар. Нещо не ти схващам напълно идеята....
          Няма как да я схванеш,очевидно е че ти е трудно.....

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33
            Няма как да я схванеш,очевидно е че ти е трудно.....
            Трудно ми е разбира се, най-вероятно повечето хора в тоя форум няма да те разберат, сигурно защото Вие господине сте по умен от всички, пък ние от простолюдието нямаме право да изразяваме мнение

P.S. Поне напиши кво търсиш в тоя форум
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Вие май нещо не сте ме разбрали, ако трябва да ви повторя пак:

Или дискутирайте нормално....или не пишете в тази тема!!!!
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
              X