Известие

Collapse
No announcement yet.

hamachi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• hamachi

Абе някои знаели как се играе през хамачи мрежата? Мога да говоря с някого ама не мога да играя.

Сърцата са по-капризни от умовете.

След ката инсталирате мрежата се играе по същия начен,както се играе в мрежа между два компа.Коя игра те интересува по-точно.
    Също така и версиите на хамачи трябва да са едни и същи.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

много е просто... след инсталацията на хамачито... то ти дава едно IP

после някаде имаше да създадеш група/мрежа или нещо от сорта. казваш на други човек какво ти е ип-то и той дава пак от същото място да влезе в твоята група...

и после както каза колегата все едно е най обикновена лан мрежа.
      единя прави игра а другия влиза ...

много е лесно

ей тая версия работи перфектно... тествана е многократно....

http://www.data.bg/f.php?fid=22098077
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Четох на сумата му места и най-накрая нищо не стана, a уж правя всичко както трябва. Я обяснете стъпка по стъпка. Хамачито ни е с еднакви версии, aliaces имаме написан виждаме се пишем си ама като стигнем до игра не се виждаме. Като дам ping ми пише таимаут, а понякога 20-30 ms.(. Чудя се дали няма да е по лесно да си направим VPN. Ще играем Broodwar, C&C Generals, Worms WP, то да стане пък ще видим.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

аз съм играл Диабло ЛОД без никви проблеми с Хамачи - точно както каза Цветелин се прави
          Аlfa Romeo 156 1,8 TS
          Fiat Bravo - 1,6
          Hyundai i20 - 1,2

Comment

Първоначално публикувано от Derry
            Четох на сумата му места и най-накрая нищо не стана, a уж правя всичко както трябва. Я обяснете стъпка по стъпка. Хамачито ни е с еднакви версии, aliaces имаме написан виждаме се пишем си ама като стигнем до игра не се виждаме. Като дам ping ми пише таимаут, а понякога 20-30 ms.(. Чудя се дали няма да е по лесно да си направим VPN. Ще играем Broodwar, C&C Generals, Worms WP, то да стане пък ще видим.
            по твоите думи... провери си FireWall i ANtivirusa

в настройките им има да се адват ИП-та адни ип-тата на хамачито за да не ги блокира антивируса...
            същото да направи и другия ...
            направи това.. с антивируса и кажи ... ако пак има проблем кажи какъв е ..

с ВПН няма да стане ... пробвано е ..
            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Working...
            X