If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А след тази криза на Порше вече държат над 30% от акциите на народната марка, сметни каква криза и какви пари става въпрос, че даже искат да купуват още акции а да станат собственици на WV.
Е това се вика криза. А WV сметни колко модели произвеждат
Начи - тук има леееека неточност.
Порше притежават контролния пакет на VW.
Но VW са малка част от един наистина огромен концерт - VAG. (ФВ, Ауди, Шкода, Сеат и някои италиански и английски марки)
Хапсолютно добре изглежда. Аз лично не вярвам че джипчето на Ферари ще прилича на първата снимка, но ще го има. Като стои една голяма торба с пари на пътя защо да не я вземат. Някъде видях че и Ламборгини вече тестват прототип, маскиран като Кайен.
Анатема Та това е ерес за италианското спортно автомобилостроене За моя радост имам вътрешна информация че Ферари и Мазерати не планират производството на SUV-ове, камо ли дизелови ДВГ-та На този етап (както каза по-горе KGB - не и поне в следващите 10 години ) Доколкото съм запознат от Ферари и Мазерати не желаят да достигат чак производствените и продажбени резултати на Порше - със сигурност би се загубила "уникалността" и чара на тези марки. Лично аз напълно ги разбирам и подкрепям
Не мога да си представя еквивалент на Бокстер при Ферари или на Кайен при Мазерати - не искам и да си го помислям дори Въпреки че рано или късно според мен ще бъдат принудени от самия пазар (ако искат да останат на него, а не да изчезнат като марки) да предприемат подобни разработки в тази насока
P.S. Въпреки че това Мазерати (Кубанг ли все още ) ми изглежда "плашещо" завършено за концепт кар
Lamborgini имаха някакъв SUV още преди 10-15 години някъде
продаваха го на шейховете да се гонят в пустинята
беше голямо ръбато и мощно нещо ма не ми се търсят сега снимки
Lamborgini имаха някакъв SUV още преди 10-15 години някъде
продаваха го на шейховете да се гонят в пустинята
беше голямо ръбато и мощно нещо ма не ми се търсят сега снимки
LM002 за същия става въпрос, ДВГ е от тогавашния Coutach т.е. 4,5 л V12. Доколкото съм запознат някои елементи и решения са взети в предвид и при конструирането на Hummer H1.
Comment