е са ше ме учудите, ако не знаете, че ламбото отначало е било марка за селскостопанска техника...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ferrari подготвя топ-всъдеход
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bushiDOе са ше ме учудите, ако не знаете, че ламбото отначало е било марка за селскостопанска техника...sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
sigpic
Alfa Romeo 156 2.4JTD
Mazda CX-5
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSLamborgini имаха някакъв SUV още преди 10-15 години някъде
продаваха го на шейховете да се гонят в пустинята
беше голямо ръбато и мощно нещо ма не ми се търсят сега снимкиНаскоро пак гледах по някоя от образователните програми за султана на Бруней . Има по няколко Ферари комби, Ламборджини комби и всякакви такива извращения
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от pifecaОт 0 до 100 за 5 сек.
ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Понеже Мерцедес са много добри за това кръдат от Италианците и във Формула 1 и в други спортове.
А за технологиите им по колите...да не говорим.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
А за тоя ТОП вседеход на Ферари на ТОП цена и с ТОП перформанс....
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, че такова чудо няма да се появи в близките 5години....та дори и повече.
Последния фотошоп е направен на базата на Алфа Ромео Камал....sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSБе незнам дали ще са номер 1 , виж потърси има един ML Brabus дето ич не е лош
Има и едни други дето пипат по Италиянките Novitec се именуват, нали не си ги забравилALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
Comment