Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ми трябва за да ме пуснат в Сърбия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво ми трябва за да ме пуснат в Сърбия

колеги трябва да пътувам до Сърбия някои знае ли какво ми трябва виза ли зелена карта що ли
    75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
    75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
    75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
    75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

международен паспорт, зелена карта
    147 1.6 TS

Comment

Аз ти препоръчвам и медицинска застраховка за чужбина - струва около 1,00 Евро на ден
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
        Аз ти препоръчвам и медицинска застраховка за чужбина - струва около 1,00 Евро на ден
        Аз пък препоръчвам медицинската застраховка да не е върху минималната сума, а да е на второто и третото ниво, щото нищо не се знае, а разликата в премията е минимална.

Освен това естествено зелена карта и още нещо е задължително за Сърбия - комплект крушки за всички възможни фарове и стопове. Това е задължително и страшно се заяждат.
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Засякоха ме с 94км/ч., което ми струваше фиш 1000динара. Извън града е 80км/ч. ограничението. Карай без фарове за мъгла и си обмени динари.
          И се дръжте с достойнство и без заяждания, защото и международна книжка могат да поискат.

Comment

И като те спрат винаги културно....Брато тва, Брато онова .... помага
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

75ts

Благодаря на всички
              75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
              75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
              75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
              75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

гледай номерата ти да не са нагънати, защото и за това се заяждали....
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Торбичка с пясък, лопатка, вериги и зимни гуми за този сезон, освен това се заяждат и за лош външен вид на колата (ръжди и следи от удари - за ударите специално ако са пресни се заяждат много)
                  Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                  Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                  Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                  Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Магистралната полиця в Сърбия е с години пред нашата....като техниката така и като етика и държание.

На магистралта в Сърбия се използват само Лазерни Радари!!!....

Нашият КАТ пречи на движението, за което ще си имат проблеми съвсем скоро.
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

ДИНАРИ в брой. Защото стане ли нещо, глоби се плащат само в динари, и ако е през нощта за капак на всичко........ може да се разходиш до някой граничен пункт и да се върнеш

Comment

Колега, във връзка с огромната корупция в Сърбия, в момента са отнети радарите на полицаите с изключение на тези в Белград (само в града). Taka че, раздавай газ смело!!!
                        sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.

Comment

Working...
                        X