Задават се безпаметни мигове!!! Къде ще купонясваме по празниците? Клубно парти ще има ли? Мога да затворя за Клуба един ресторант и да изтипосам 4-5 музиканта/ки с едно пиано и китари да ни правят гаргара...Какво мислите?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Идват празници - Къде ще празнуваме???
Collapse
X
-
Re: Идват празници - Къде ще празнуваме???
Първоначално публикувано от t_magЗадават се безпаметни мигове!!! Къде ще купонясваме по празниците? Клубно парти ще има ли? Мога да затворя за Клуба един ресторант и да изтипосам 4-5 музиканта/ки с едно пиано и китари да ни правят гаргара...Какво мислите?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
:0
Е, за кой важи?!! Който му се празнува)) а ма да си ни е от сектата, щото ако не е ще се чувства неудобно
)) Имам местенце със 80 седящи места, което значи, че може да се набутаме 100-120 души.
Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 ts & Mercedes S500L
Comment
-
Re: :0
Първоначално публикувано от t_magЕ, за кой важи?!! Който му се празнува)) а ма да си ни е от сектата, щото ако не е ще се чувства неудобно
)) Имам местенце със 80 седящи места, което значи, че може да се набутаме 100-120 души.
98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Re: :0
Първоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от t_magЕ, за кой важи?!! Който му се празнува)) а ма да си ни е от сектата, щото ако не е ще се чувства неудобно
Comment
Comment