Известие

Collapse
No announcement yet.

Стартира Нов Форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стартира Нов Форум

Стартира първият и единствен Форум в България за участници в пътно-транспортни произшествия (ПТП), адвокати, следователи и хора интересуващи се от тази тема.

ВЕЧЕ С НОВ АДРЕС Посетете от тук - CrashBG Форум

Ако имате проблеми пишете на email - auto@engineer.bg или crashbg@crashbg.com

Споделете вашето мнение или задайте въпросите си които ви интересуват.

Успех и на вашия форум...наистина има нужда от място където хората да могат да си помогнат след такива неприятни събития...

Предлагам ви да допълните форума с част където да се пишат места където често стават ПТП, както и част където да има съвети отностно борба с корупцията на КАТ тоест...какво да правим когато някой пътен полицай ни спре с превишена скорост която не е "наша" как и къде мога да се оплача...или какво да правя в случий че ме удари полицеиска кола...аз имам доста какво да напиша и по двата случея.

още веднъж успех.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

ОЩЕ ДНЕС ЩЕ ПУСНА ТЕМА
      Само, че по-късно защото имам ангажимент относно едно ПТП
      Във Форума вече има тема Frequently Asked Questions (FAQ) /Често задавани въпроси и техните отговори...? Допълнете и вие с вашите, тези който ви интересуват за да отговорим и на тях...?/, където можете да задавате вашите въпроси.

Comment

незнам за вас, но на мен този форум ми е адски бавен просто адски
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

аз пък въобще немога да го отворя
          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf
            аз пък въобще немога да го отворя
            и на мене така

Comment

Не сте само Вие и други немогат да го отварят, но причината е в доставчиците на интернет. Едни други си забраняват достъпа, а страдат потребителите
              Съжалявам, но проблема не е във Форума /за достъпа/. Има проблем за бавната връзка, но до няколко дни се надявам да бъде отстранен

Comment

Първоначално публикувано от crashbg
                Не сте само Вие и други немогат да го отварят, но причината е в доставчиците на интернет. Едни други си забраняват достъпа, а страдат потребителите
                Съжалявам, но проблема не е във Форума /за достъпа/. Има проблем за бавната връзка, но до няколко дни се надявам да бъде отстранен
                мдаааа познато.....
                '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Working...
                X