Известие

Collapse
No announcement yet.

Една история за малка португалска ферма и нейната плевня!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Една история за малка португалска ферма и нейната плевня!

Истинската история и повече снимки от тук http://www.intuh.net/barnfinds/index.htm

Историята я научих в “митичния” й вариант, в който се твърдеше, че ню-йоркски пенсионер си купил ферма в Португалия. Тази ферма си имала плевня, но вратите й били заварени когато я купил. След, като се установил и купил някой инструменти, решил да отвори вратите и...
    Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Нека му е злее,търсете и на мене такава плевня
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

Аз съм гледал някои от тези снимки преди време, но сега научавам каква е историята
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Леле това е цяла съкровищница.Пещерата на Али Ба Ба!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от Speeder
          Аз съм гледал някои от тези снимки преди време, но сега научавам каква е историята

Малееееее това е като египетска гробница, кое от кое по-ценно!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

А, тази история ако наистина е реалност, как така никой не го е обявил публично?! Такова нещо няма как да не създаде голям интерес! Иначе, относно колите - нямам думи просто.....
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
            Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
            Alfa Romeo 90 2.0 '87
            sigpic

Comment

историята я има още преди година и повече...

сега ще потърся за източник...

Какво всъщност има там! (ПДФ)

http://www.sportscarmarket.com/articles/archives/1110 повече!
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Разбира се, реалната история няма да е толкова интригуваща, говори се че собственика е бил търговец на автомобили през 70-те и 80-те години на 20 век, който запазвал по-интересните коли минали му през ръцете. Общо взето не е много ясно, но фотографа правил снимките твърди, че там имало около 180 автомобила и нито една от тях не се продавала. (тук малко не им вярвам)
                Но, все пак най-важното е, че тези безценни коли не са отишли за скрап още преди години и са добре запазени.
                Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Аз бях свидетел на една ткава история в БГ.
                  Може би беше преди около 3 1/2 - 4 години,бях при един приател на работното му място а то беше пряката преди карулката по Ботевградско шосе в един цех за мебели,срещу него има нещо като халета за сено и приказваики си един ден изведнъ по4ерня от BMW-та и хора с някакви зна4ки,интересно 4е нямаше полиция. Запо4наха да разбиват врати и прозорци.Един от тях доиде при нас и ни викна на распит и да сме свидетели,разписахме се на някакви документи и ни пуснаха,дълго време седяха там но за съжаление трябваше да си ходя полицаите са останали и циалата нощ сащо така и на другиа ден та така и не разбрахме какво се слу4и.
                  Та това което видяхме беше нещо подобно на тези снинки но вси4ки бяха покрити до тавана сас сено сащо така освен стари коли имаше много нови.

Comment

Working...
                  X